Αγριες Μέλισσες: Ο διευθυντής φυλακών αποκαλύπτει κάτι από το παρελθόν της Ελένης

972

Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου στις «Άγριες Μέλισσες», η Ελένη οδηγείται στη φυλακή, όπου την περιμένει ένας σκληρός και αδυσώπητος άνδρας.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπαίνει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και θα ενσαρκώσει τον Μάνο Βόσκαρη, τον διευθυντή των φυλακών στις οποίες μεταφέρεται η Ελένη για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπαίνει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και θα ενσαρκώσει τον Μάνο Βόσκαρη

Σκληροτράχηλος, επιβλητικός, ο φόβος και ο τρόμος των κρατουμένων, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

«Ο χαρακτήρας που ερμηνεύω είναι ο διευθυντής των γυναικείων φυλακών που θα βρεθεί η Λενιώ. Ένας πολύ σκληρός άνθρωπος, που δεν έχει καθόλου ρωγμές μέχρι στιγμής. Θα υπάρχει σύγκρουση μαζί της, είναι και οι δύο πολύ δυνατές προσωπικότητες και θα έχουν πολλές προστριβές», έχει δηλώσει για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ένας βιασμός στις «Άγριες Μέλισσες»
Με την Ελένη, όμως, αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία θα αλλάξει τις ζωές και των δύο. Τι θα συμβεί όταν η Ελένη συνειδητοποιήσει πως ο Βόσκαρης συνδέεται με το παρελθόν της, με τρόπο που η ίδια δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί;

«Προφανώς και υπάρχει παρελθόν, αλλά θα το ανακαλύψουμε στην πορεία. Έχει εκπλήξεις ο ρόλος και πώς αλλιώς θα γινόταν, καθώς οι άνθρωποι που γράφουν το σενάριο κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους», σημείωνε ο ηθοποιός που προστίθεται στο πλούσιο καστ της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Οι πληροφορίες για τα προσεχώς της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αναφέρουν πως ο Βόσκαρης κάνει διαρκώς τη ζωή της Ελένης δύσκολη. Ένα βράδυ, η ηρωίδα της σειράς θα καταλάβει με τον πιο εφιαλτικό τρόπο τι θέλει επιτέλους από εκείνη. Οδηγείται στο σπίτι του Βόσκαρη για να το καθαρίσει και εκεί πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με έναν γνώριμο εφιάλτη.
Πηγή: iefimerida.gr