Ακυρώνουν το διαζύγιο λόγω πελαργού;

1395

Λένε πως αν “σπάσει το γυαλί” ένα μωρό μεγεθύνει το πρόβλημα παρά το λύνει! Ωστόσο στη περίπτωση της Jennifer Garner και του Ben Affleck και στο άκουσμα της είδησης ότι θα τους επισκεφθεί ξανά ο πελαργός, είπαν να το ξανασκεφθούν και να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους και στην πολυμελή οικογένειά τους!

Ήταν πριν από ένα χρόνο περίπου, στις 30 Ιουνίου 2015, όταν ανακοίνωσαν οι ίδιοι την απόφασή τους να χωρίσουν έπειτα από 10 χρόνια κοινής ζωής. Λέγεται πως η Garner δεν άντεχε άλλο την ασύδοτη ζωή του Affleck, την εξάρτησή του από το αλκοόλ, τον εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια αλλά και τη σχέση του με τη νταντά των παιδιών τους. Πηγή από το περιβάλλον τους επισημαίνει: “Η Jen δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Το μόνο που ήθελε πάντα είναι να σταματήσει να πίνει ο Ben και να αφιερωθούν ξανά στην οικογένειά τους. Με αυτό το μωρό, κάνει όλες τις σωστές υποσχέσεις”.

Βέβαια, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου ο Affleck συνέχιζε να ξημεροβραδιάζεται-σύμφωνα με ντοκουμέντα και φωτογραφίες- σε πάρτυ και εκδηλώσεις χάνοντας τον έλεγχο του εαυτού του, ενώ η Garner αναγκάστηκε να βάλει τέλος σε έναν γάμο που δεν ήθελε να διαλύσει, όπως αναφέρει ο στενός τους περίγυρος. “Ενώ η Jen έβαλε τέλος στη σχέση τους, ποτέ δεν ήθελε το διαζύγιο. Εκείνη θέλει να είναι πραγματική οικογένεια ξανά και μπορούν αν ο Ben σταματήσει να λειτουργεί σαν 20χρονος σε σώμα 40χρονου. Ένα νέο μωρό θα είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα της συμφιλίωσης!”

Τώρα ποιος κοροϊδεύει ποιον ή ποιος μοιάζει να παραμυθιάζεται και ποιος όχι…. Αυτό είναι πραγματικά μια άλλη ιστορία!