Απήγαγε μοντέλο για να την πουλήσει στο “σκοτεινό διαδίκτυο” σαν σκλάβα του σεξ

1333

Απίστευτη περιπέτεια έζησε 20χρονη Βρετανίδα στην Ιταλία, μια ιστορία που αποκαλύπτει το δαιδαλώδες σκοτεινό διαδίκτυο. Η κοπέλα, που εργάζεται ως μοντέλο, μετέβη στο Μιλάνο για επαγγελματική φωτογράφιση. Εκεί, ο πολωνικής καταγωγής Λούκατς Χέρμπ την νάρκωσε, την έδεσε με χειροπέδες και τη μετέφερε μέσα σε μία βαλίτσα, σε μία περιοχή έξω από το Τορίνο.

«Ο δράστης είναι ένα πολύ επικίνδυνο άτομο. Συστήνεται ως κάποιος που μπορεί να δώσει «μόνιμες λύσεις», είτε ως πληρωμένος δολοφόνος είτε ως μέλος μίας οργάνωσης που λειτουργεί στον Βαθύ Ιστό, και προσφέρει υπηρεσίες μισθοφόρων, επιθέσεις με βόμβες, απαγωγές και άλλα.» δήλωσε ο Λορέντζο Μπουκόσι, αρχηγός της αστυνομίας του Μιλάνου. Ο δράστης δήλωσε ότι αποτελεί μέλος της εγκληματικής οργάνωσης «Μαύρος Θάνατος», που δραστηροποιείται στο επονομαζόμενο «σκοτεινό διαδίκτυο».

Το κίνητρό του ήταν τα λύτρα. Ζήτησε από τον ατζέντη της κοπέλας 300.000 ευρώ και όταν δεν τα πήρε ξεκίνησε διαδικτυακή δημοπρασία για να πουλήσει την κοπέλα σαν σκλάβα του σεξ. Οι αρχικές προσφορές έπρεπε να ξεκινούν από 300.000 ευρώ σε bitcoin. Τελικά αποφάσισε να αφήσει ελεύθερη την 20χρονη, όταν έμαθε ότι ήταν μητέρα ένος δίχρονου αγοριού. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο μέρος της αφήγησής του να είναι προϊόν μυθοπλασίας, ωστόσο τόσο η απαγωγή όσο και διαδικτυακή δημοπρασία είναι αληθινές.