Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι χωρισμού της Άνιστον και του Θερού

651

Νέες πληροφορίες από τον κόσμο του Χόλιγουντ ανατρέπουν όλα όσα γνωρίζαμε έως τώρα για τους λόγους χωρισμού της Τζένιφερ Άνιστον από τον Τζάστιν Θερού. Όλα δείχνουν πως η Άνιστον δεν έχει πέσει να πεθάνει λόγω του χωρισμού της. Η ηθοποιός μοιάζει πολύ συνειδητοποιημένη για τους λόγους του διαζυγίου τους και πολύ ήρεμη με την επιλογή της, παρά το γεγονός ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τους λόγους που την οδήγησαν στο να πει το οριστικό «τέλος».

Κατά καιρούς πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με τις αιτίες αυτού του διάσημου, ξαφνικού χωρισμού, τον οποίο η σόουμπιζ λέει πως δεν περίμενε με τίποτα. Κάποια δημοσιεύματα θέλουν τον Θερού να εμπλέξεται με άλλη γυναίκα, ενώ κάποια άλλα την Άνιστον να θέλει διακαώς να κάνουν μαζί οικογένεια την στιγμή που εκείνος είχε άλλα πλάνα για τη ζωή του.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στο πρώην ζευγάρι, υποστηρίζουν πως ένας από τους βασικούς λόγους οριστικής ρήξης στη σχέση τους είναι το γεγονός ότι οι δυο τους δεν ταίριαζαν ποτέ πραγματικά. Κοντινός φίλος των ηθοποιών εξηγεί πως «ο έρωτας ανάμεσα τους ήταν έντονος και ακαριαίος γεγονός που τους έκανε να παραβλέψουν τις διαφορές τους που ήταν πολλές και σημαντικές». Στην πραγματικότητα εκείνος ήθελε να βγάλει πολύ συχνά, να γνωρίζει νέο κόσμο και να παρτάρει στην αγαπημένη του Νέα Υόρκη, την στιγμή που εκείνη παραμένει σπιτόγατα και προτιμάει τις ήσυχες βραδιές με φίλους της στο σπίτι του Λος Άντζελες.

Η γεωγραφική απόσταση ανάμεσα τους ήταν ακόμα ένας από τους πολύ σοβαρούς λόγους πίσω από την απόφαση της Άνιστον να δώσει ένα τέλος, αφού ο σύζυγός της δεν έμοιαζε διατεθειμμένος να αφήσει το Μεγάλο Μήλο για χάρη της ηρεμίας της δυτικής ακτής. Πάντως η απόσταση εντός των αχανών Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής μοιάζει αμελητέα μπροστά στο γεγονός ότι ο Τζάστιν συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά The Leftovers, τα γυρίσματα της οποίας λάμβαναν χώρα στην Αυστραλία. Όταν ο Θερού είπε στη Τζένιφερ πως ίσως η σειρά έπαιρνε παράταση για μία ακόμα σεζόν εκείνη πραγματικά φλίπαρε, δηλώνοντας του ότι θα προτιμούσε να άρχισε να αναλαμβάνει ρόλους σε ταινίες, οι οποίοι θα τον κρατούσαν μακριά από το σπίτι μόνο 6 εβδομάδες τον χρόνο, αντί για 6 μήνες.

Πηγή:thetoc.gr