Αχτίδα ελπίδας για την Αρλέτα

1905

Την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της εξακολουθεί να δίνει η Αρλέτα. Μπορεί η κατάσταση της υγείας της 72χρονης τραγουδίστριας να παραμένει κρίσιμη και η ίδια να είναι ακόμη διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», ωστόσο οι πληροφορίες μας από ιατρικούς κύκλους του νοσοκομείου λένε ότι από την περασμένη Κυριακή υπάρχει μια μικρή βελτίωση στο νευρολογικό της σύστημα. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι γιατροί εκτιμούν ότι έχει απομακρυνθεί ο κίνδυνος για τη ζωή της, που πριν από λίγες ημέρες ήταν ορατός.

Να θυμίσουμε ότι η αγαπημένη ερμηνεύτρια περίπου στα μέσα του Ιανουαρίου προσεβλήθη από βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, που την οδήγησε αρχικά στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Ωστόσο, λίγα 24ωρα μετά το εξιτήριο αισθάνθηκε έντονη αναπνευστική δυσκολία και γι’ αυτό την επισκέφτηκε γιατρός, ο οποίος εκτίμησε ότι χρήζει άμεσης νοσηλείας. Έκτοτε οι φίλοι, οι συγγενείς και οι πάμπολλοι θαυμαστές της Αρλέτας που, όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, στο παρελθόν πέρασε και άλλες μεγάλες περιπέτειες με την υγεία της, περιμένουν και αυτή τη φορά να γίνει το θαύμα.

πηγή: espressonews.gr