Αυτή είναι υπ΄αριθμόν ένα σωσίας της Κέιτ Μίντλετον-Κερδίζει 9.000 λίρες την εβδομάδα

1543

Μέχρι πριν λίγα χρόνια η Heidi Agan ήταν μια γυναίκα που ζούσε στη Μ.Βρετανία και έβγαζε τα προς το ζην δουλεύοντας ως σερβιτόρα. Της έλεγαν συνεχώς ότι μοιάζει στην Κέιτ Μίντλετον, μάλιστα οι πελάτες εντυπωσιάζονταν τόσο πολύ που της ζητούσαν να βγουν φωτογραφία. Τα άφησε όλα πίσω της και αποφάσισε τη γίνει η σωσίας της πριγκίπισσας.

Με συνέντευξή της στην εφημερίδα “The Sun”  περιγράφει πως ήταν η ζωή της πριν αρχίσει να εργάζεται ως σωσίας της Κέιτ. Η 35χρονη Heidi, η οποία είναι μητέρα, αποφάσισε να «εκμεταλλευτεί» τη φυσική της ομοιότητα με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ για να βελτιώσει τη ζωή της. Ετσι, άρχισε να στέλνει αιτήσεις και φωτογραφία σε διάφορα πρακτορεία για σωσίες. «Μέσα σε ένα μήνα πήρα την πρώτη μου δουλειά για το αεροδρόμιο του Gatwick Airport προκειμένου να προωθήσω την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012».

Η Heidi για να έχει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα δεν αρκέστηκε στην απλή ομοιότητα της με την Μίντλετον. Μελέτησε ένα σωρό βίντεο και φωτογραφίες ώστε να αφομοιώσει τον τρόπο που κινείται και μιλάει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, όπως τον τρόπο που τινάζει τα μαλλιά της, που κουνάει το στόμα της, τα χέρια της κ.α., κάτι που, σύμφωνα με την Heidi, δεν είναι καθόλου εύκολο και απαιτεί αρκετές ώρες δουλειάς.

«Χρειάζομαι δύο ώρες περίπου για να μεταμορφωθώ ολοκληρωτικά. Φτιάχνω μόνη μου τα μαλλιά και το μέικ-απ και φροντίζω να ενημερώνομαι ακόμα και για τις πιο μικρές αλλαγές στην εμφάνισή της Κέιτ», δηλώνει ομολογώντας πως το πιο δύσκολο είναι να δώσει στα μαλλιά της την τέλεια υφή που έχουν αυτά της Κέιτ.

Μπορεί η δουλειά της να είναι αρκετά προσοδοφόρα, καθώς κερδίζει 9.000 λίρες την εβδομάδα, αλλά, όπως  αναφέρει, κρύβει αρκετά μειονεκτήματα και κινδύνους. «Με έχουν τρολάρει ουκ ολίγες φορές στο ίντερνετ, μου έχουν πει ότι είμαι σαν την τραβεστί εκδοχή της Kέιτ. Μέχρι και απειλές για τη ζωή μου έχω δεχτεί».

Συνολικά υπάρχουν  108 σωσίες της Κέιτ Μίντλετον και μόνο 4 σωσίες του πρίγκιπα Ουίλιαμ, αλλά η Heidi Agan, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, είναι η υπ’ αριθμόν ένα σωσίας της Κέιτ.