«Δεν πάει άλλο πιο κάτω» τραγουδούν μαζί Γιάννης Πάριος και Μπάμπης Τσέρτος!

8799

Γράφει η Κατερίνα Μαθιουδάκη

Με ένα «μεθυστικό» ζεϊμπέκικο που χαρακτηρίζεται αποκλειστικά “ανδρική υπόθεση” καλωσορίζουν την νέα χρονιά ο Γιάννης Πάριος και ο Μπάμπης Τσέρτος!

Πρόκειται για μία σύνθεση του μουσικού Ανδρέα Κατσιγιάννη, η οποία συμπεριλαμβάνεται στον καινούργιο δίσκο του Μπάμπη Τσέρτου με τίτλο «Της καρδιάς τα πάθη» και θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες, σε γνωστή κυριακάτικη εφημερίδα αλλά και σε όλα τα δισκοπωλεία. Οι στίχοι των τραγουδιών ανήκουν στους Ηλία Κατσούλη, Λίνα Δημοπούλου, Χρήστο Παγώνη, Τάσο Χαλκιά, Νίκο Αναγνωστάκη, Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, Οδυσσέα Ιωάννου, Κώστα Καρτελιά, ενώ τα λόγια στο συγκεκριμένο ντουέτο φέρουν την υπογραφή του Σπήλιου Ζαχαρόπουλου.

Ο δίσκος βασίζεται εξ’ ολοκλήρου μουσικά στις συνθέσεις του Ανδρέα Κατσιγιάννη και όπως αναφέρει ο τελευταίος στο ένθετο της νέας δισκογραφικής δουλειάς, συναντιέται μουσικά με τον γνωστό ερμηνευτή …είκοσι χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση! Ωστόσο το ντουέτο Τσέρτου-Πάριου αναμένεται να ξεχωρίσει, καθώς η συνέρευση των φωνών τους ήταν πραγματικά μια αποκάλυψη και θα μπορούσε (…γιατί όχι;) να επισφραγιστεί και στο άμεσο μέλλον από μια συνεργασία σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων!