Χατζηνάσιος-Θεοφάνους: “Ο δικός τους ο δρόμος” οδηγεί στο Baraonda

1123

Γιώργος Χατζηνάσιος και Γιώργος Θεοφάνους
“Ο Δικός μας ο δρόμος” στο Baraonda music hall

Δυο συνθέτες, δυο πιάνα, 10 φωνές και μια 10μελής ορχήστρα σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας, σε έναν ατμοσφαιρικό, ειδικά διαμορφωμένο, πανέμορφο χώρο, το Baraonda music hall.

Η συνάντηση των δυο δημιουργών έχει άρωμα… ζωής, αφού έχουν στις αποσκευές τους τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν πολύ, αλλά και επιτυχίες του σήμερα.

Μαζί τους οι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλλια Σωμμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανακίδη.

Στο ιδιαίτερο στιγμιότυπο της έναρξης συμμετέχουν ο τενόρος Αλέξανδρος Χαζάπης, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, οι σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και Ρενίσα Λάκα. Την μουσική διεύθυνση έχει ο Ντίνος Γιωργούντζος.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, θα πατήσει τα πλήκτρα για να αφηγηθεί με τα τραγούδια του, πως… Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία. Μέχρι τη στιγμή που οι δυό τους, ο ένας απέναντι στον άλλον, καθισμένοι στο πιάνο πάντα, αφήνονται στο παιχνίδι της συνύπαρξης και των αντιθέσεων, απογειώνοντας τον κόσμο μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.

Κάθε Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο στις 23:00

Τιμές
Είσοδος με ποτό στο μπαρ 15€
Φιάλη ποτού 120€
Κρασί ανά δύο άτομα 70€
Μενού από 53€

Baraonda Music Hall
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ.: 210 6441778