Δουλειά με μισθό 250.000 ευρώ και 3 μήνες διακοπές αλλά δεν τη θέλει κανείς

2611

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αυτή η δουλειά μπορεί να εξασφαλίσει ένα υψηλό εισόδημα, τρεις μήνες διακοπές τον χρόνο, βρίσκεται σε ένα μαγικό μέρος στην περιοχή Tokoroa, στο Waikato της Νέας Ζηλανδίας, αλλά κανείς δεν θέλει να την κάνει.

Η εν λόγω εργασία αφορά γιατρούς αφού ένας από τους γιατρούς της περιοχής ο 61χρονος Alan Kenny νιώθει πολύ πιεσμένος από το φόρτο εργασίας και προσφέρει ετήσιο μισθό 250.000 ευρώ και τρείς μήνες διακοπές σε όποιον θέλει να εργαστεί στο ιατρείο του.

Όταν ο Dr Kenny ανήρτησε την αγγελία, αρχικά πίστεψε ότι θα προσελκύσει πολλούς ενδιαφερόμενους. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ. Εφτασε ακόμα σε σημείο να προσφέρει το μισό ιατρείο του αλλά ακόμα δεν μπορεί να βρει κάποιον να καλύψει τη θέση.

Ο dr. Kenny αισθάνεται απελπισμένος αφού ακόμα δεν μπορεί να βρει κάποιον να μοιραστεί τη δουλειά στο ιατρείο του, το οποίο έχει αυτή τη στιγμή 6.000 ασθενείς στα βιβλία του.

Ενας τυπικός γιατρός στη Νέα Ζηλανδία βγάζει από 150.000 μέχρι 200.000 δολάρια τον χρόνο, και εκείνος έχει κάνει μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη προσφορά, ωστόσο δεν είχε καμία απάντηση εδώ και 4 μήνες.

Αυτό είναι το μαγικό τοπίο στην περιοχή Tokoroa, στο Waikato της Νέας Ζηλανδίας.