Δύσκολη διπλή μάχη δίνει ο ιδρυτής του Χαμόγελου του παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

1691

 

Ο ίδιος, παράλληλα με τον αγώνα που δίνει για να κρατήσει στη ζωή το ίδρυμα που προσφέρει ζεστή αγκαλιά αγάπης σε εκατοντάδες παιδιά που βίωσαν σκληρές καταστάσεις, αντιμετωπίζει κι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μ΄ένα μήνυμα που συγκλονίζει μοιράστηκε την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που περνά.

«Τις τελευταίες ημέρες βρίσκομαι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση με το πρόβλημα υγείας που μου έχει παρουσιαστεί….», αναφέρει στο μήνυμά του ο Κώστας Γιαννόπουλος.  «Μέσα σε αυτό το προσωπικό ταρακούνημα αισθάνθηκα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας ότι το Χαμόγελο του Παιδιού δεν ανήκει σε εμένα, δεν ανήκει σε κανέναν άλλον ανήκει μόνο στα παιδιά και την κοινωνία….»  και, προσθέτει:

«Ανησυχώ γιατί έχει ενοχλήσει το Χαμόγελο με τη δουλειά του. Ανησυχώ γιατί προσπάθησαν διάφοροι κατά καιρούς να του κάνουν κακό. Ανησυχώ γιατί δεν θα ήθελα να δω κάποιος υπουργός, κάποιος πολιτικός να αποφασίσει την κατάργηση του Χαμόγελου. Ανησυχώ γιατί όλα λειτουργούν στο πόδι κι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι του αρέσει….»

Ο κ. Γιαννόπουλος καλεί τον κόσμο να συσπειρωθούν όλοι μαζί για να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα για να κρατηθεί ζωνταντό , επισημαίνοντας : « Να συσπειρωθούμε και να ζητήσουμε από τον πρωθυπουργό, την Κυβέρνηση κι αυτούς που διοικούν αυτή τη χώρα να καταλάβουν ότι εκτός από ΕΝΦΙΑ και αποφάσεις οικονομικές, υπάρχει και μια κοινωνία που πρέπει να στηριχθεί…. Σας ζητώ να συμμετέχετε σε μια προσπάθεια των επόμενων ημερών να καταδείξουμε τα προβλήματα που υπάρχουνε…. Θα πω έξω από τα δόντια τι προβλήματα μας έχουν δημιουργήσει όλα αυτά τα πελατειακά συστήματα, διαχρονικά….»

Ο Κώστας Γιαννόπουλος καταλήγει στο μήνυμά του :«Χάρη σε εσάς φτάσαμε έως εδώ, για να συνεχίσουμε χρειαζόμαστε την δική σας φωνή. Γιατί όπως είπε ο μικρός μας ιδρυτής Ανδρέας Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε….»