Έφυγε από τη ζωή η “παλαίμαχος” δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κέλλυ Σακάκου!

2221

Γράφει ο Κώστας Λάσκαρης

admin-ajax


Η Κέλλυ Σακάκου, την Κυριακή το πρωί άφησε… την τελευταία της πνοή, όπως μετέδωσε την Κυριακή η δημόσια ραδιοτηλεόραση. Nα σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό ήταν κλινήρης μετά από εγχείριση στο ισχίο.


 

4ce05d3274cf9ae72f5a9e00edf51b64-696x419-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%ae

Λίγα λόγια…


Η Κέλλυ Σακκάκου εργάστηκε ως δημοσιογράφος & παρουσιάστρια επί 30 περίπου χρόνια στην ΕΡΤ.


Γεννήθηκε στην Αθήνα & μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Αριστούχος στην «Ευαγγελική Σχολή»  Νέας Σμύρνης & όνειρο της να περάσει στη Φιλοσοφική με σκοπό να γίνει φιλόλογος.

Αργότερα, αποφασίζει να φοιτήσει στη σχολή «Κατσέλη», η οποία έβγαλε πολλούς και σημαντικούς ηθοποιούς. Αποφοίτησε σκοπεύοντας να γίνει ηθοποιός, όμως, τελικά, τα σχέδιά της άλλαξαν.


 

  • Η Κέλλυ Σακάκου, στη συνέχεια…

δήλωσε συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό για τηλεπαρουσιάστριες στην ΕΡΤ & με παρότρυνση της μητέρας της έκανε εν τέλει αίτηση. Από τις περίπου 800 «υποψήφιες» κοπέλες, επελέγησαν οι πέντε. Ήταν μία από τις επιλαχούσες και έτσι κάπως άρχισε η πολυετής καριέρα της.


b255fc08a5d1b556ecec4130cff8d2dd-%cf%83%ce%b1%ce%ba%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85


  • Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα…

    αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας & βρισκόταν καθηλωμένη στο κρεβάτι, μετά από επέμβαση στο ισχύο της.

    Τον περασμένο Ιούλιο είχε χάσει τον αγαπημένο της σύζυγο & σύντροφο ζωής… Σπύρο Φασιανό, γεγονός που την είχε συγκλονίσει.


Έλεγε…


«Δεν είμαι καθόλου καλά. Υποφέρω, όμως… υπομένω. Νιώθω τόση απελπισία, μα τόση… Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου καλά πλέον. Μετά τον θάνατο του συζύγου μου υποφέρω και ψυχικά και σωματικά. Ο θάνατος του Σπύρου δεν ξεπερνιέται. Ωστόσο είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι. Δεν σηκώνομαι σχεδόν καθόλου. Μια εγχείρηση ισχίου με κρατάει μέσα στο σπίτι ακίνητη. Είμαι άσχημα, παιδί μου. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον θάνατό του», είχε δηλώσει τότε η Κέλλυ Σακάκου.