“Είμαστε όλοι Μαζί”: Οι καλλιτέχνες σε μια μεγάλη καμπάνια στα social media για την κακοποίηση

250

Οι καλλιτέχνες με ένα κοινό κείμενο επιδιώκουν να σπάσει η σιωπή και να δημιουργηθεί μια κοινωνία ισότητας δικαιοσύνης σεβασμού και παιδείας. Με αφορμή τα γεγονότα και τις καταγγελίες κακοποίησης που ήρθαν στο φως τις τελευταίες μέρες, οι ηθοποιοί και οι καλλιτέχνες ενώνονται για να στείλουν ένα μήνυμα.

Οι περισσότεροι άνδρες Έλληνες καλλιτέχνες και οι γυναίκες ομότεχνοί τους από πολλούς χώρους ανέβασαν το μήνυμα στους λογαριασμούς τους διατρανώνοντας την απόφαση να είναι δίπλα στις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να μιλήσουν.

“Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη σε εσάς που ανεχτήκατε τέτοιες συμπεριφορές και υποφερατε τόσο καιρό στην σιωπή”, γράφει το μήνυμα.

Το μήνυμα των καλλιτεχνών
#eimasteoloimazi

Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να μιλήσουν. Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη σε εσάς που ανεχτήκατε τέτοιες συμπεριφορές και υποφερατε τόσο καιρό στην σιωπή. Ηρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα αυτά και να δημιουργήσουμε την κοινωνία που χρόνια τώρα μέσω της τέχνης οραματιζομαστε .Μια κοινωνία ισότητας δικαιοσύνης σεβασμού και παιδείας. Μη φοβάστε! Είμαστε όλοι μαζί.

μήνυμα

μήνυμα

μλήνυμα

Πηγή: thetoc