ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ;

1318

Γράφει η Ελένη Καίρη, Σύμβουλος Αρμονίας του Χώρου

Η Αρμονία τού Χώρου – Η Τέχνη του Ευ Ζην, είναι η ελληνική φιλοσοφία και τέχνη της εναρμονίσεως τού ανθρώπου με το περιβάλλον του και με το εαυτό του, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας, στα δικά μας πρότυπα και πιστεύω και στην δική μας ψυχοσύνθεση. Αποσκοπεί στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, σε όλους τους τομείς, με έναν τρόπο  προσιτό και βατό. Η Αρμονία του Χώρου και ο έρωτας βαδίζουν χέρι-χέρι, γι’ αυτό σας δίνουμε μερικές πρακτικές συμβουλές για να κάνετε το σπίτι σας έναν μαγνήτη αγάπης δημιουργώντας τις σωστές δονήσεις στον δικό σας χώρο και στον δικό σας κόσμο.

Αν ζείτε μόνες ή μόνοι και αναζητάτε τον κατάλληλο ή την κατάλληλη σύντροφο ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Δημιουργήστε μία τέτοια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, ώστε να δίνει την εντύπωση ότι μένει εκεί ένα αγαπημένο ζευγάρι, για να μην υπάρχει η αίσθηση της μοναξιάς. Όλος ο χώρος πρέπει να αποπνέει ερωτισμό και αισθησιασμό και να εκπέμπει την ενέργεια τού ανθρώπου, ο οποίος αναζητά το ταίρι του.

Βάλτε ένα άλλο μαξιλάρι δίπλα στο δικό σας, ώστε να φαίνεται σαν να κοιμάται ένα άλλο άτομο εκεί. Για να αποκτήσετε αυτό το οποίο ποθείτε, πρέπει να δημιουργήσετε την ανάλογη ενέργεια. Δεν πρόκειται να προσελκύσετε τον/την σύντροφο της ζωής σας σε ένα περιβάλλον όπου εκφράζεται η παρουσία του ενός. Η ενέργεια εκπέμπεται υπό την μορφή δονήσεων και αποκτάτε ό,τι εκπέμπετε. Στείλτε τις σωστές δονήσεις για να λάβετε και εσείς τις ανάλογες και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες στην ζωή σας. Η ενέργεια ακολουθεί τις προθέσεις μας και ο χώρος μας μάς εκφράζει. Αν η πρόθεσή σας είναι να βρείτε το ταίρι σας και δεν το εκφράζετε στον χώρο σας, μην απορείτε αν δεν μπορείτε να το βρείτε, τουλάχιστον το κατάλληλο. Δεν μπορεί να σας βρει ούτε εκείνο!

Για αδέσμευτες γυναίκες σε αναζήτηση συντρόφου, μία καλή κίνηση, είναι να βάψουν το υπνοδωμάτιό τους ροζ. Είναι ένα κλασσικά γυναικείο χρώμα, το οποίο στέλνει τις δονήσεις της γυναίκας, η οποία θέλει να προσελκύσει τον κατάλληλο άνδρα να εισέλθει στην ζωή της.

Για τους άνδρες, ο καλύτερος τρόπος για να κάνουν το σπίτι τους πιο θελκτικό για την κατάλληλη σύντροφο, είναι να το διατηρούν τακτoποιημένο.. Εκπέμψετε το μήκος κύματος του Έρωτα, ο οποίος θέλει γοητεία. Και η γοητεία έγκειται στην τάξη και την ομορφιά. Μπορεί το σπίτι σας να είναι «αγορίστικο», αλλά συγχρόνως καλαίσθητο.

Αν θέλετε ένα καλό αποσμητικό χώρου χρησιμοποιήστε τα «αρρενωπά» αθέρια έλαια κέδρο ή  σανδαλόξυλο.

Και για τα δύο φύλλα ισχύει να είναι περιποιημένα, ακόμα και αν ζουν μόνα τους. Μην είσαστε μονίμως ατημέλητες και ατημέλητοι. Στέλνετε αυτό το μήνυμα στον εαυτό σας και την ενέργεια γύρω σας. Ο έρωτας θέλει καλαισθησία. Να συμπεριφερόσαστε, με τέτοιον τρόπο, σαν να μένει μαζί σας το άτομο, το οποίο αποζητάτε.

Να θυμόσαστε ότι η ενέργεια, η οποία δημιουργεί τις καταστάσεις στην ζωή μας, ακολουθεί τις προθέσεις μας. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μία απολαυστική ερωτική ζωή και αφήστε τα γεγονότα να σας εκπλήξουν!