Έκκληση για βρεφικά γάλατα κάνει το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού

1405

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού προσφέρει δωρεάν ιατροφαρμακευτική και όχι μόνο φροντίδα σε συμπολίτες μας και οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση, το Ιατρείο βοηθά μέχρι και 200 βρέφη και παιδιά έως 3 ετών κάθε μήνα, όμως τώρα χρειάζεται και τη δική σας βοήθεια. Λόγω της αυξημένης ζήτησης, το Ιατρείο δυστυχώς έχει σημαντικές ελλείψεις σε βρεφικά γάλατα δεύτερης και τρίτης ηλικίας, κρέμες και φρουτόκρεμες αλλά και παιδικά γάλατα εβαπορέ.

Η λειτουργία του Ιατρείου στηρίζεται καθαρά και μόνο στις υπηρεσίες που προσφέρουν τα μέλη του αφιλοκερδώς αλλά και στη συμβολή των πολιτών. Τονίζει δε ότι δεν δέχεται καθόλου χρηματικά ποσά ως δωρεές, αλλά προϊόντα και υπηρεσίες. Εδώ και 6 περίπου χρόνια, το Κοινωνικό Ιατρείο (που λειτουργεί με τη στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης) έχει δεχθεί πάνω από 56.000 ιατρικές επισκέψεις από άπορους ή ανασφάλιστους πολίτες από την Αττική και την επαρχία.

Για όσους από εσάς θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, το Μητροπολιτικό Ιατρείο βρίσκεται δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού και παραμένει ανοιχτό από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ., την Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Τηλεφωνικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ίδιες ώρες καλώντας στο 210 9631950.

πηγές: ert.gr / mkiellinikou.org / mama365.gr