Εξελίξεις στο Survivor: Φεύγει ο Πάνος και η Ειρήνη συναντά τον Σπαλιάρα

4034

 

 

Αληθινός, ντόμπρος, μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που προσδίδουν στο γνωστό μοντέλο και παρουσιαστή όλοι οι χρήστες του διαδικτύου, ενώ, ξαφνικά, έχουν ανέβει και οι μετοχές της Ειρήνης Παπαδοπούλου, η οποία φαίνεται ότι αποστασιοποιείται από την κλίκα των Διάσημων, που της φέρονται εξαιρετικά ψυχρά.

Στο μεταξύ, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έχει απομονωθεί τελείως και οι κάμερες πολλές φορές την απαθανατίζουν να κάθεται μόνη της στην παραλία και να κλαίει.

Η κλίκα των Διάσημων, που αποτελείται από τους Χανταμπάκη, Χούτο, Λάουρα και Βαλαβάνη, την έχει απομακρύνει, ενώ ο Λάμπρος Χουτος της είπε κατάμουτρα, έχεις μείνει μόνη σου. Το έχεις καταλάβει; και, στη συνέχεια, μιλώντας στο φακό, ανέφερε: Κανένας δεν ξοδεύει χρόνο μαζί της. θεωρώ ότι δεν έχει κερδίσει την εκτίμηση της ομάδας

Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Star Press το επόμενο άτομο που οι Διάσημοι θα… διώξουν για τους Μαχητές είναι η νεαρή τραγουδίστρια, κάτι, που, όπως δήλωσε και η ίδια, θα το ήθελε πολύ, καθώς βλέπει πως οι Μαχητές είναι πιο αληθινοί μεταξύ τους.

Όλα, βέβαια, θα κριθούν από τη συνέχεια του παιχνιδιού και κυρίως από το τι θα κάνει ο τραυματισμένος Μάριος, που ακόμα νοσηλεύεται. Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο παιχνίδι, ωστόσο οι γιατροί ακόμα δεν του έχουν επιτρέψει να φύγει από το νοσοκομείο. Κατά συνέπεια, αν ο Μάριος επιστρέψει στην Ελλάδα, τότε ένας ακόμη παίκτης από τους Διάσημους θα πάει στους Μαχητές και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης αυτός, θα είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Στο μεταξύ, στο σημερινό επεισόδιο, ο παίκτης που θα αποχωρήσει από την ομάδα των Μαχητών δεν είναι άλλος από τον Πάνο Αργιαννίδη.

 

ΠΗΓΗ: Star Press