Ελένη Αυλωνίτου: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρει με μαγιό

2272

Τι είπε για την παρέμβασή της στην εκπομπή της Αννίτα Πάνια – Ποιος είναι ο πιο γοητευτικός άνδρας της Βουλής – Τι απαντά στην ερώτηση αν θα μπορούσε να ζήσει με 600 ευρώ

Η Ελένη Αυλωνίτου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριξε ότι η Ελλάδα έσωσε το “χρεοκοπημένο” ΔΝΤ και ο ΣΥΡΙΖΑ το… αναβάθμισε και αποφάσισε να μιλήσει για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές στην τηλεοπτική εκπομπή της Αννίτας Πάνια, πόζαρε για το περιοδικό Down Town και μίλησε για όλα.


Η φωτογράφιση έγινε στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθηνών στο Ζάππειο, που από τον περασμένο Φεβρουάριο, η Ελένη Αυλωνίτου έχει αναλάβει καθήκοντα προέδρου.


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πόζαρε με μαγιό μέσα και έξω από την πισίνα ενώ σε άλλη λήψη φόρεσε το κολάν της και τα αθλητικά της και έκανε ασκήσεις γυμναστικής στο ταρτάν.


Στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της συνομιλία με την Αννίτα Πάνια, κατονομάζει τον πιο γοητευτικό άνδρα του Κοινοβουλίου και αποκαλύπτει αν θα μπορούσε να ζήσει με μία σύνταξη της τάξης των 600 ευρώ.

Αλήθεια θα μπορούσε να ζήσει τον μήνα με 600 ευρώ. «Όχι είναι δύσκολα. Από εκεί και ύστερα, όλοι μας ζούσαμε με περισσότερα και έχουμε μάθει να ζούμε με λιγότερα. Τα τελευταία χρόνια οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων γεμίζανε ένα τρύπιο πιθάρι. Με αυτά τα μέτρα φιλοδοξούμε να βγούμε από την κρίση», απάντησε η Ελένη Αυλωνίτου.


Αν ο Βαρουφάκης, όπως είχε πει είναι «η Βουγιουκλάκη της πολιτικής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ποια είναι; «Η Σαπφώ Νοταρά», απάντησε χαρακτηριστικά.


Δηλώνει ότι δεν της αρέσει να βγαίνει καθόλου στην τηλεόραση. Τότε γιατί βγαίνει σε εκπομπές όπως το κεντρικό δελτίο του ART και αυτή της Αννίτας Πάνια; «Στον Μυλωνάκη καταρχάς έχω πάρα πολύ καιρό να πάω γιατί έχει ξεφύγει. Άλλαξε το στυλ του, λέει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και υπερβάλλει. Όσον αφορά στην Πάνια πήγα μία φορά που η συζήτηση αφορούσε στην αδειοδότηση των καναλιών και μία δεύτερη μου ζήτησαν να μιλήσω τηλεφωνικά για το ΔΝΤ. Από τη στιγμή που η κ. Πάνια θεώρησε πρέπον να με κοροϊδεύει διά τηλεφώνου, εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάω αλλά ούτε και να ξαναμιλήσω σε εκπομπή της. Θα περίμενα να επιδείξει έναν στοιχειώδη σεβασμό και δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω για το πρόσωπό της», απάντησε.

Ποιος είναι ο τύπος άνδρα που της αρέσει; «Δεν έχω προτίμηση σε κάποιον συγκεκριμένο τύπο άνδρα, όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση. Με γοητεύει η ευγένεια και δίνω σημασία στις γνώσεις και στην προσωπικότητα ενός άνδρα», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλήθεια, ποιον βρίσκει ως τον πιο γοητευτικό άνδρα του κοινοβουλίου; «Ετυμολογικά, γοητευτικός, σημαίνει αυτός που βγάζει τις πιο γοερές κραυγές. Με αυτή την έννοια ο πιο γοητευτικός άνδρας στο σημερινό κοινοβούλιο είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Δεν κοιμήθηκα καλά μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού»

Το βράδυ της Κυριακής, μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού, πώς κοιμήθηκε; «Ήμουν πολύ κουρασμένη, καθώς τα δύο 24ωρα βρισκόμουν καθημερινά στη Βουλή τουλάχιστον 12 με 14 ώρες και χρειαζόμουν ύπνο. Παρόλα αυτά, ήμουν σε υπερένταση και δεν κατάφερα να κοιμηθώ πολύ καλά», αποκάλυψε η Ελένη Αυλωνίτου.

Τα μέτρα που πήρατε ήταν πολύ σκληρά, επέσημανε η δημοσιογράφος. «Σκληρά μέτρα για ποιους; Ακόμα και αν δεν είχαμε τα μνημόνια, το ασφαλιστικό σύστημα θα έπρεπε να αταχθεί. Τα ταμεία ήταν προς κατάρρευση και οφείλαμε να πάρουμε μία απόφαση για το καλό μας. Το σύστημα που φτιάξαμε είναι βιώσιμο, απλό και δίκαιο, με ενιαίους κανόνες για όλους και δίκαιη κατανομή των βαρών σε όσους αυτήν τη στιγμή μπορούν να πληρώσουν περισσότερα», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή:protothema.gr