Έλληνας ο πιο hot καταζητούμενος…

3985

Ο Τζέρεμι Μικς θεωρείται ο πιο σέξι κρατούμενος. Όταν η αστυνομία των Ηνωμένων Πολιτειών  δημοσίευσε τις φωτογραφίες του, πολλές γυναίκες ζαλίστηκαν  με την ομορφιά του. Πριν από λίγο καιρό αφέθηκε ελεύθερος και ήδη ξεκίνησε καριέρα μοντέλου.

imageΠριν από λίγες ημέρες ένας άλλος νεαρός καταζητούμενος έσκασε μύτη στα social media και έγινε ο Τζέρεμι Μικς της Ελλάδας ξεσηκώνοντας τον γυναικείο πληθυσμό.

Η ελληνική αστυνομία, έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του 30χρονου Ανδρέα Κότσα. Γιος του Γεωργίου και της Αλεξάνδρας Κότσα, γεννήθηκε το 1986 στην Πάτρα. Η ζωή του όμως δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε και σιγά-σιγά ξεκίνησε την παραβατική συμπεριφορά. Τον περασμένο Ιούλιο, ο Κότσας μαζί με ακόμη τρεις άνδρες απήγαγαν από την πλατεία Μεταξουργείου μια 32χρονη, την οποία οδήγησαν αρχικά σε διαμέρισμα της περιοχής και στη συνέχεια σε ισόγειο χώρο γκαράζ στην Αγία Παρασκευή. Στη συνέχεια, ζήτησαν λύτρα από συγγενή της, προκειμένου να την απελευθερώσουν. Λίγη ώρα αργότερα εκείνη κατάφερε να διαφύγει. 23 Φεβρουαρίου, η αστυνομία πραγματοποίησε κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του συνεργού του Κότσα, του συλληφθέντος Παύλου Καπάσσα, όπου και ανακάλυψαν ότι το γκαράζ του χρησιμοποιείτο ως χώρος φύλαξης-αποσυναρμολόγησης κλεμμένων μοτοσυκλετών καθώς και ως χώρος κράτησης της απαχθείσας. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές κατ’ εξακολούθηση, της αρπαγής και της παράνομης οπλοκατοχής. Ο 30χρονος θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος, παρόλα αυτά στην κοινωνία του φαίνεσθαι και όχι του είναι όπου ζούμε τα αρρενωπά χαρακτηριστικά και το καλογυμνασμένο σώμα του έχουν προκαλέσει σάλο στο γυναικείο πληθυσμό και τα social media.

image