Εντυπωσιακά αυτοκίνητα-αντίκες γεμίζουν τις αρχοντικές Σπέτσες

1367

Εντυπωσιακά οχήματα αντίκες ηλικίας από 30 έως και 95 ετών το πρωί της 8ης Απριλίου θα γεμίσουν τους δρόμους των Σπετσών, χαρίζοντας εικόνες μεγαλοπρέπειας αλλά και στιγμές που θα θυμίζουν αλλοτινές εποχές.

Είναι η τέταρτη χρονιά που το αρχοντικό νησί των Σπετσών και το Poseidonion Grand Hotel υποδέχονται το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου)!

Στις 8-9 Απριλίου η Πλατεία Ποσειδωνίου θα γεμίσει με μοναδικά οχήματα-αντίκες που θα φιλοξενηθούν στο νησί χωρίς αυτοκίνητα, δημιουργώντας την πιο όμορφη αντίθεση με φόντο το ιστορικό ξενοδοχείο και τα ξεχωριστής ομορφιάς ανοιξιάτικα τοπία των Σπετσών.

Το ραντεβού δίνεται το πρωί του Σαββάτου στα Ίσθμια, όπου και οι οδηγοί των αντικών θα επιλέξουν αν θα διαγωνιστούν στην κατηγορία Regularity με πολλές Ειδικές Δοκιμασίες ή στην Trophy Tour με λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες.

Τα περίπου 100 πληρώματα που θα λάβουν φέτος μέρος, στη συνέχεια θα κατευθυνθούν μέσα από το μαγευτικό τοπίο της Πελοποννήσου στην Κόστα, από όπου με το Ferry θα διασχίσουν τα νερά του Αργοσαρωνικού για να μεταφερθούν στις Σπέτσες και να πάρουν τις θέσεις τους στην Πλατεία Ποσειδωνίου, μπροστά από το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel.

Τη δεύτερη μέρα οι συμμετέχοντες θα κάνουν τον γύρο του Νησιού των Αρωμάτων, ανακαλύπτοντας την ομορφιά της σπετσιώτικης υπαίθρου στην πιο όμορφη εκδοχή της.

πηγή: sportyfreak.gr