Ο Γιώργος Ψυχογιός αυτοσχεδιάζει πάνω σε μελωδίες του Sting

1032
Γράφει η Θεοδώρα Χίσκου

ΣΕΙΡΑ ΓΕΦΥΡΕΣ

Ειδικά αφιερώματα
Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος
Το Σάββατο 1 Απριλίου στις 20:30,  ο μοναδικός σολίστας και αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός, αυτοσχεδιάζει στο πιάνο, με έμπνευση και αφορμή μουσικές και τραγούδια του STING, σε μια μοναδική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Αυτοσχεδιασμοί με άρωμα jazz, ακρίβεια κλασικής δεξιοτεχνίας, αλλά και με έναν περφεξιονισμό που χαρίζει σπάνιες και αναπάντεχες αισθήσεις, πάντα με αφορμή κομμάτια και μελωδίες του STING, τόσο γνωστές, όσο και πιο κρυφές και σπάνιες, από τα άγνωστα διαμάντια της τέχνης του.

«Ένας σπουδαίος πιανίστας και συνθέτης. Ο αυτοσχεδιασμός του Γιώργου έχει ένα θεϊκό  χάρισμα. Μια απόλυτη έκπληξη για μένα.» KeithJarett

Ο Γιώργος Ψυχογιός, είναι ένας μουσικός και συνθέτης με σοβαρή κλασική παιδεία στο πιάνο, έχει αληθινό πάθος για τον αυτοσχεδιασμό. Καλλιτέχνης με διεθνή αναγνώριση, έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές τόσο για τις εμφανίσεις του όσο και για τις ηχογραφήσεις του. Έχει στο ενεργητικό του τέσσερα άλμπουμ, Resurrection, Love Obsession, The Art of Melancholy και Psihoyios in Paris, ενώ το 2014 επιλέχθηκε ως ελληνική συμμετοχή στο CD Tune in Jazz της EBU (European Broadcasting Union).
 
Τιμές εισιτηρίων
Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ: 4 €
Πολύτεκνοι, 65+: 6 €
Ζώνη Β: 10 €
Ζώνη Α: 15 €
 Πληροφορίες 
Μέγαρο Μουσικής 210 72.82.333