Έρχονται μηνύσεις από τους γονείς του Παντελή Παντελίδη

1227

Με μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων, που θα σκάσουν σαν βόμβα και θα περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία θα ανατρέψουν τις υπάρχουσες καταθέσεις, αναμένεται να απαντήσει ως το τέλος της εβδομάδας η οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Πρώτα απ’ όλα υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν τραβηγμένο μπροστά. Η απόστασή του από τα πεντάλ του οχήματος δεν ήταν παρά μόνο 48 εκατοστά και αυτό λέει πολλά. Ύστερα και σε ό,τι αφορά στην ταχύτητα του οχήματος, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε το όχημα να έχει ταχύτητα άνω των 118 χιλιομέτρων όπως υποστηρίζει η έκθεση, αλλά 80 χιλιόμετρα. Σε διαφορετική περίπτωση, το όχημα θα είχε φτάσει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και θα είχαμε θρηνήσει πολλά περισσότερα θύματα.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή παράλληλα έχει στοιχεία που δείχνουν ότι εάν οι μπάρες ήταν στο σωστό ύψος και συντηρημένες κατάλληλα, το όχημα δεν θα είχε ανατραπεί, ενώ η κακή τους κατάσταση θα είχε κρατήσει το βάρος και δεν θα έσπαζαν, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του Παντελή Παντελίδη.

 

Πηγή: govastileto.gr