Φρίκη: Βίαζε τις κόρες του και βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του!

1089

Έναν απίστευτο εφιάλτη ζούσαν για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια στη Λέσβο, οι δύο από τις τρεις ανήλικες κόρες ,10 και 12 ετών, 54χρονου συνταξιούχου κατώτερου αξιωματικού του Στρατού.

Έβλεπε ταινίες πορνό και μετά βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να βιάζει τα κορίτσια του και να προβαίνει σε άλλες ασελγείς πράξεις. Τα βίντεο τα κρατούσε σε αρχείο για το παιδικό πορνογραφικό υλικό που διατηρούσε στο σπίτι του, μαζί με πλήθος από ερωτικές ταινίες που έβαζε με το ζόρι τα ανήλικα κορίτσια του να βλέπουν, πριν τα υποβάλει στο μαρτύριο που ζούσαν.

«Βρήκαμε ένα μεγάλο αρχείο με ασελγείς πράξεις κατά των παιδιών με δράστη τον πατέρα. Μία από τις διαστροφές του ήταν να παρακολουθεί πορνό ταινίες πριν κακοποιήσει σεξουαλικά τα παιδιά του. Ανάμεσα στο βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο βρέθηκαν δεκάδες βίντεο με ερωτικές ταινίες. Η Αστυνομία είχε πολύ καιρό να εξιχνιάσει υπόθεση βιασμού παιδιών από τον ίδιο τους τον πατέρα.», δήλωσε συγκλονισμένος σε τοπικά μέσα ενημέρωσης αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα αυτά τα χρόνια η μητέρα τους φέρεται να μην είχε αντιληφθεί το παραμικρό, μέχρι που  την Τρίτη το βράδυ ο 54χρονος βίασε ξανά την 14χρονη κόρη του και εκείνη δεν άντεξε πλέον και παρά τις απειλές του, είπε όλη την φρικτή και εφιαλτική αλήθεια που ζούσε εκείνη και η αδερφή της στην μητέρα της.

Μόλις η μάνα έμαθε τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι της και σε βάρος των παιδιών της, ειδοποίησε την Αστυνομία και ο παιδεραστής συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταθέσεις των κοριτσιών είναι καταπέλτης. Σε βάρος του συνταξιούχου στρατιωτικού, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της ασέλγειας μεταξύ συγγενών, αποπλάνησης παιδιών, κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, κατάχρησης σε ασέλγεια και πορνογραφίας ανηλίκων.