Game of Thrones τέλος – Συγκινητικό αντίο από Εμίλια Κλαρκ και Σόφι Τέρνερ

880

Οι Εμίλια Κλαρκ και Σόφι Τέρνερ αποχαιρέτισαν το Game of Thrones που τελείωσε οριστικά με το επεισόδιο της Κυριακής, δημοσιεύοντας στο Instagram φωτογραφίες και συγκινητικά μηνύματα.

Η σειρά φαινόμενο που κέρδισε 47 βραβεία Emmy και καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές τελείωσε και όπως ήταν αναμενόμενο οι πρώτες αντιδράσεις δείχνουν πως το κοινό διχάστηκε με το τέλος και δεν ήταν όλοι ικανοποιημένοι.   Η όγδοη σεζόν του Game of Thrones πέτυχε από την αρχή να προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ των φανατικών της και πάνω από ένα εκατομμύριο υπέγραψαν μια καμπάνια που ζητά να ξαναγυριστεί όλος ο κύκλος.

Το φινάλε αναμένεται να ανεβάσει και άλλο τον αριθμό των υπογραφών. Τα spoiler έχουν ήδη ξεκινήσει καθώς εκατομμύρια θεατές είναι ενθουσιασμένοι με το φινάλε και άλλοι τόσοι έχουν πραγματικά εξοργιστεί. Αλλά για τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σειράς, το φινάλε σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και με συγκίνηση λένε αντίο στη σειρά που έκανε τους περισσότερους από αυτούς μεγάλους σταρ της βιομηχανίας.

Λίγο πριν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, η Εμίλια Κλαρκ που στην σειρά υποδύεται την Daenerys Targaryen, εμφανώς συγκινημένη, έγραψε μερικά λόγια για να πει αντίο στον μεγαλύτερο ρόλο της καριέρας της, δημοσιεύοντας ταυτόχρονα και μερικές φωτογραφίες από την διάσημη τηλεοπτική σειρά.    «Η προσπάθεια να βρω λέξεις για να συνοδεύσω αυτή την ανάρτηση με φόρτισε συναισθηματικά για το πόσα θέλω να πω, αλλά και το πόσο μικρός είναι ο λόγος απέναντι σε όλα αυτά που σημαίνουν για μένα η Dany και η σειρά. Το κεφάλαιο της Μητέρας των δράκων συνόδευσε την ενήλικη ζωή μου. Αυτή η γυναίκα έχει πάρει όλη την καρδιά μου. Έχω ιδρώσει στη φωτιά του δράκου, έχω ρίξει πολλά δάκρυα για όσους εγκατέλειψαν την οικογένειά μας νωρίς και έστυψα το μυαλό μου προσπαθώντας να κάνω την Khaleesi, τις ενέργειες (και τα ονόματα) που μου δόθηκαν, δικαιοσύνη. Το Game of Thrones με διαμόρφωσε ως γυναίκα, ως ηθοποιό κι ως άνθρωπο. Εύχομαι ο μπαμπάς μου να ήταν εδώ τώρα για να δει πόσο μακριά έχουμε πετάξει. Αλλά σε εσάς, αγαπητοί μαγευτικοί θαυμαστές, χρωστάω πολλά ευχαριστώ, για το σταθερό βλέμμα σας σε αυτό που έχουμε κάνει και σε ό,τι έχω κάνει με έναν χαρακτήρα που ήταν ήδη στην καρδιά πολλών. Χωρίς εσάς δεν υπάρχουμε εμείς. Και τώρα όλα τελείωσαν», έγραψε η Εμίλια Κλαρκ.

Το δικό της αντίο στο Game of Thrones είπε όμως και η Σόφι Τέρνερ, που είχε το ρόλο της Sansa Stark.    «Σάνσα, σε ευχαριστώ που μου δίδαξες τι σημαίνει σθένος, ανδρεία και αληθινή δύναμη. Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να είμαι ευγενική και υπομονετική και να καθοδηγώ με αγάπη. Μεγάλωσα μαζί σου. Σε αγάπησα στα 13 και τώρα -10 χρόνια μετά στα 23 μου- σε αφήνω πίσω. Αλλά ποτέ δεν θα αφήσω πίσω αυτά που μου δίδαξες. Ευχαριστώ την σειρά και τους υπέροχους ανθρώπους που την έφτιαξαν επειδή που έδωσαν τα καλύτερα μαθήματα υποκριτικής και ζωής που θα μπορούσα να έχω ζητήσει ποτέ. Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν σήμερα ο άνθρωπος που είμαι. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε αυτήν την ευκαιρία πριν τόσα χρόνια. Και τέλος ευχαριστώ τους θαυμαστές που αγαπήσατε αυτούς τους χαρακτήρες και στηρίξατε την σειρά μέχρι τέλους. Θα μου λείψετε περισσότερο από κάθε τι», έγραψε η Σόφι Τέρνερ.