Γιάννης Μπέζος: “Βγαίνει ο καθένας στο γυαλί μόνο για να πουλήσει τη μούρη του και να πει πέντε σαχλαμάρες”

2741

Γράφει η Κατερίνα Μαθιουδάκη

Κάθε του δήλωση συζητιέται έντονα γιατί ο ίδιος προτιμά να μην μασάει τα λόγια του. Αντιθέτως, ο Γιάννης Μπέζος προτιμά να γίνεται δυσάρεστος παρά να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του για να είναι αρεστός σε όλους.

Ο ίδιος μίλησε πρόσφατα σε τηλεοπτική κάμερα για την παραφιλολογία του διαδικτύου αλλά και για την παγιωμένη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, κάνοντας πρώτα ονόματα τους κομπιναδόρους. «Υπάρχει μια τεράστια ευθύνη στο τι παρουσιάζουμε στο γυαλί. Όταν βγαίνει κανείς στην τηλεόραση, στις εννιά ή στις δέκα το βράδυ που βγαίνω εγώ, έχει πολύ μεγάλη ευθύνη. Να βγαίνει ο καθένας μόνο για να πουλήσει τη μούρη του, να πει πέντε σαχλαμάρες για να γίνει δήθεν όνομα και φίρμα… Και να η κατάντια μας τώρα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός επισήμανε ότι δεν θεωρεί πως είναι αντιπαθής στον περισσότερο κόσμο αλλά σε κάποιους ανόητους, αγράμματους και ατάλαντους που δεν συμμερίζονται τις απόψεις του. Μάλιστα, έκανε λόγο για την Ελλάδα εκείνη που χαϊδεύει και προωθεί τους απατεώνες και τους “αρλουμπολάγνους”, όπως τους χαρακτήρισε, την ίδια στιγμή που πραγματικά αξιόλογοι άνθρωποι εμμένουν στη σιωπή, επιτελώντας το έργο τους χωρίς να αυτοπροβάλλονται και χωρίς να χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα.