Γιατί η Κέιτ Μίντλετον έκανε έξω φρενών την πρωταγωνίστρια του Λάνθιμου

922

Η μία από τις μούσες του Γιώργου Λάνθιμου, η οποία κέρδισε και το βραβείο Β΄γυναικείου ρόλου στα BAFTA φαίνεται πως εκνευρίστηκε υπερβολικά με την Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «The Sun», ζητήθηκε από την Ρέιτσελ Βάις να περιμένει εκείνη στην πόρτα την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ για να τους υποδεχτεί μόλις φτάσουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρέιτσελ Βάις αρνήθηκε κατευθείαν.

«Αυτή είναι η βραδιά για τους ηθοποιούς. Πρέπει να τους περιμένω στο κρύο και στην βροχή. Εχω ανθρώπους να δω, δεν μπορώ να το κάνω», φαίνεται να απάντησε η ηθοποιός του The Favourite φανερά εκνευρισμένη.

Πάντως η Ρέιτσελ Βάις δεν ήταν η μόνη που θύμωσε με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μιντλετον στα BAFTA καθώς όλοι οι καλεσμένοι έπρεπε να τους περιμένουν για αρκετή ώρα, πράγμα που τους έκανε έξω φρενών.

Και μπορεί να μην ήταν η Ρέιτσελ Βάις εκείνη που τελικά περίμενε στο κρύο την δούκισσα και τον πρίγκιπα αλλά σίγουρα τελικά κάποιοι άλλοι το έκαναν.

Οσο για την αντίδραση της Κέιτ Μίντλετον, η γαλαζοαίματη φρόντισε να ζητήσει συγνώμη σε όσους μίλησε κατά την είσοδό της, λέγοντας πως δεν ήθελε να τους κάνει να περιμένουν.