Γιατί τσακώνονται Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ;

1836

΄Εντονοι καυγάδες σημειώνονται το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στο λαμπερό ζευγάρι Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, όπως αποκαλύπτει η RadarOnline και η αιτία είναι τα χρήματα.

Γιατί μπορεί να μην έχουν πρόβλημα επιβίωσης, αλλά το ζευγάρι έχει τρομερά έξοδα με δεκάδες σπίτια και έχουν υπερβολικές δαπάνες για τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες πρόσθεσαν στην περιουσία τους ένα πανάκριβο σπίτι στη Μαγιόρκα αξίας 3,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα άρχισαν όταν η Αντζελίνα Τζολί αρνήθηκε να δεχτεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο sequel της ταινίας «Maleficent», που θα έφερνε στο ζευγάρι μετρητά που χρειάζονται απεγνωσμένα, και προτιμά να αφιερώνει τον χρόνο της στις φιλανθρωπίες και τα ντοκιμαντέρ της. Με δεδομένο ότι το ζευγάρι έχει υπερβολικές δαπάνες τα επόμενα χρόνια, ο Μπραντ Πιτ δεν θέλει να χάνεται καμία ευκαιρία.

Την ίδια ώρα, αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η 41χρονη ηθοποιός έχει αρνηθεί πολλές προσφορές για ταινίες, προκειμένου να ασχοληθεί με τα δικά της project.

«Αυτό έχει αναστατώσει τον Μπραντ, ο οποίος επισημαίνει ότι η πολυμελής οικογένειά τους δεν είναι σε θέση να απορρίπτει πληρωμές μεγέθους 30 εκατομμυρίων δολαρίων» όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους.

Κι ενώ η Τζολί δέχτηκε τελικά – αν και απρόθυμα – να κάνει το sequel της ταινίας της Disney, δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων, αφού εκείνη το καθυστερεί όσο γίνεται περισσότερο.