Η Έλενα Μακρή-Λυμπέρη εξηγεί γιατί «σκοτώθηκαν» με την Ελένη Μενεγάκη

2124

Στους λόγους που την οδήγησαν σε ρήξη με την Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε η Έλενα Λυμπέρη.

Οι δύο γυναίκες «σφάχτηκαν» τον Μάρτιο του 2015 όταν στο περιοδικό της κυρίας Λυμπέρη δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από το παιδικό πάρτι ενός εκ των παιδιών της Ελένης Μενεγάκη. Η εγκυμονούσα τότε παρουσιάτρια κινήθηκε νομικά κατά της Έλενας Λυμπέρη και του Άρη Καβατζίκη, διευθυντή του περιοδικού “Hello”, ζητώντας ως ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που υπέστησαν τα παιδιά της 30.000 ευρώ για κάθε ένα. Όπως υποστήριξε, το περιοδικό παραβίασε τον χώρο όπου γινόταν πάρτι γενεθλίων για τις κόρες της, τράβηξε και δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών της, κάτι που η ίδια δεν επιθυμούσε. Μάλιστα, η αντιπαράθεση είχε και συνέχεια, με την Ελένη να ζητά από την Έλενα να μην δημοσιεύσει ξανά το όνομά της ή φωτογραφία της και εκείνη να απαντά μέσω του δικηγόρου της.

«Γιατί να την ξεκόψω την Ελένη από το περιοδικό; Έχει φύγει από την ελληνική τηλεόραση; Κι επειδή μου έκανε; Ξέρεις πόσοι άλλοι μου έχουν κάνει; Ποτέ δεν ήμασταν φίλες. Έχουμε βρεθεί στο σπίτι μου κι εσύ μαζί με την Ελένη, έχουμε κάνει dinner μαζί και με αυτούς και με πολύ άλλο κόσμο, μια άλλη εποχή της ζωής μας. Εγώ προσέχω πολύ όλους τους ανθρώπους στα περιοδικά. Προσέχω ιδιαίτερα γιατί είμαι μητέρα τριών παιδιών», ανέφερε στο “Όλα Ξεκόλλα”, το βράδυ της Τρίτης, η Έλενα Μακρή-Λυμπέρη.

Παράλληλα επεσήμανε πως «πολλές φορές μου είχαν έρθει φωτογραφίες την περίοδο του διαζυγίου της Ελένης που έδειχναν τα παιδάκια της μαζί της και ήμουν Κέρβερος να μην μπει καμία φωτογραφία. Πάντοτε, ένα τηλεφώνημα αρκούσε για να αλλάξω μια φωτογραφία. Πάντα με την Ελένη είχαμε μια καλή σχέση, βλεπόμασταν, είχα πάει και στην εκπομπή της… Δεν ξέρω γιατί πειράχτηκε. Δεν ξέρω. Εγώ έβαλα τα παιδιά της με πίξελ, τήρησα ό,τι μου έχουν πει να κάνω, δεν έχω τη συνείδησή μου βεβαρημένη. Αισθάνομαι ότι έκανα το σωστό».

«Η Ελένη έκανε κάτι που με έκανε να “εκραγώ”, έκανε κάτι που δεν το έχει κάνει ποτέ κανείς! Για να το κάνεις πρέπει να έχεις μεγάλο πρόβλημα ή να θίγεις τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, να θίγεις τα ιερά και όσια της σημαίας ή τον πρωθυπουργό. Ζήτησε να αποσυρθεί το περιοδικό από τα περίπτερα. Αυτό είναι καταστροφή! Κλείνει το περιοδικό! Το Hello είναι παιδί μου. Κανείς δεν θέλει να πειράζουν τα παιδιά του κι εμένα πείραξε το παιδί μου!», κατέληξε.

πηγή: iefimerida.gr