Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriquez κάνουν σχέδια για γάμο

1226

 

Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που ο star παραδέχθηκε δημόσια σε γνωστή εκπομπή πως η σχέση του με την γνωστή τραγουδίστρια είναι πέρα για πέρα αληθινή και πως περνάνε πολύ καλά μαζί. Μάλιστα στη συνέντευξη που παραχώρησε την χαρακτήρισε και πολύ καλή μητέρα -αν και αυτό είναι κάτι που ήδη γνωρίζαμε-.

Πριν καλά-καλά συμπληρώσουν δύο μήνες σχέσης μάλιστα το διάσημο ζευγάρι κάνει λόγο για γάμο, κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε τόσο σύντομα. Βέβαια, την αλήθεια μας θα την πούμε, ο συγκεκριμένος άντρας είναι το απόλυτο αρσενικό και αυτός που αναμφίβολα της ταιριάζει περισσότερο από τους μέχρι τώρα συντρόφους της.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriquez που δεν βγαίνουν ούτε δύο μήνες έχουν ήδη κάνει αναφορά σχετικά με το κοινό τους μέλλον και αυτό προφανώς δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από γάμο ή έστω έναν αρραβώνα. Μία πηγή ανέφερε στο Us Weekly πως κάνουν συζητήσεις για το κοντινό μέλλον και φυσικά μέσα στα πλάνα αυτά είναι και ο γάμος.

«Είναι ο τέλειος συνδυασμός. Έχουν πολλά κοινά και πολλά ίδια ενδιαφέροντα και μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν καλά. Και οι δύο ελπίζουν η ιστορία τους να πάει πολύ μακριά», ανέφερε η ίδια πηγή.

Κι εμείς που τους βλέπουμε πάντως ευχόμαστε η σχέση τους να κρατήσει.

 

Πηγή:womensonly