Η Κέιτ και οι άλλες: Ποια να τολμήσει να συγκριθεί μαζί της;

1374

Δύσκολοι καιροί για πριγκίπισσες. Ιδιαίτερα για εκείνες που αναγκάζονται σε κάθε τους εμφάνιση να συγκριθούν με την πραγματική βασίλισσα του στιλ, την Κέιτ Μίντλετον.

Με αφορμή μια φωτογραφία από πρόσφατη εκδήλωση όπου βρέθηκαν οι γαλαζοαίματοι της Αγγλίας (το garden party της Ελισσάβετ), η Daily Mail σχολιάζει το πόσο άβολα φαίνεται να νιώθουν οι άλλες πριγκίπισσες όταν πρέπει να περπατήσουν και να βρεθούν δίπλα στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Πράγματι, στη συγκεκριμένη φωτογραφία, οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, είναι ντυμένες στην τρίχα με πανάκριβα ρούχα σχεδιαστών αλλά μοιάζουν να αγκομαχούν να αποκτήσουν υπόσταση δίπλα στην υπέροχη Κέιτ Μίντλετον, ενώ εκείνη περπατά αβίαστα μπροστά τους φορώντας ένα υπέροχο σύνολο σε απαλό κίτρινο.

 

Ακόμα κι όταν κάνουν μεγάλη προσπάθεια (όπως έχουν κάνει στη συγκεκριμένη φωτογραφία η Βεατρίκη και η Ευγενία) να ξεχωρίσουν, συνήθως το αποτέλεσμα είναι τραγικό.

 

Ξέρουν καλά βέβαια, πως δεν έχουν καμία ελπίδα να σταθούν δίπλα σε μια γυναίκα σαν την Κέιτ η οποία έχει την τύχη – εκτός από στιλ (που απέκτησε μετά από μαθήματα) – να διαθέτει και υπέροχες αναλογίες.

Και όπως είναι φυσικό, τα βρετανικά ΜΜΕ αναρωτιούνται: Πώς αυτό το κορίτσι κατάφερε να γίνει πιο γαλαζοαίματη από τις γεννημένες πριγκίπισσες;

 

Τελικά, γαλαζοαίματη δεν γεννιέσαι, γίνεσαι. Και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι η απόδειξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 πηγή:thetoc.gr