Η Mέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε κατά… λάθος το εσώρουχό της! (φωτο)

687

Με μία απίστευτα αποκαλυπτική φούστα εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ την τελευταία μέρα της περιοδείας της σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι, Τόγκα, διάρκειας 16 ημερών.

Με μία απίστευτα αποκαλυπτική φούστα εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ την τελευταία μέρα της περιοδεία της σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι, Τόγκα, διάρκειας 16 ημερών.H Δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε μία πλισέ, σιθρού μπλε φούστα με αποτέλεσμα στον ήλιο να φανεί το καθαρά εσώρουχό της.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε μία πλισέ, σιθρού μπλε φούστα, η οποία στον ήλιο άφηνε να φανεί το εσώρουχό της, αλλά και τα πόδια της.Μάλιστα, την ανάρμοστη για μία Δούκισσα εμφάνισή της, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία έκαναν ξανά και ξανά ζουμ στις φωτογραφίες που φαίνεται το εσώρουχο και τα πόδια της μέσα από την φούστα.

Την κάπως ανάρμοστη για Δούκισσα εμφάνισή της δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και τα βρετανικά ΜΜΕ.Η εμφάνισή της αυτή φέρει την υπογραφή Givenchy που δημιούργησε και το νυφικό του γάμου της με τον Πρίγκιπα Χάρι.