Η αφοπλιστική ομολογία της Νταϊάνα για το σεξ με τον Κάρολο

2365

Πιέσεις εξακολουθούν να ασκούνται στους υπεύθυνους του Channel 4 προκειμένου να μην προχωρήσει στην προγραμματισμένη για την Κυριακή προβολή του νέου ντοκιμαντέρ για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα με τίτλο “Diana: In Her Own Words” (Νταϊάνα: Με τα δικά της λόγια).

Η οικογένεια της Νταϊάνα και ειδικά ο αδερφός της λόρδος Σπένσερ αντιδρούν έντονα στην προβολή του ντοκιμαντέρ που πιστεύουν ότι βλάπτει ανεπανόρθωτα τη φήμη της αδερφής του. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το παλάτι καθώς κάθε αποκάλυψη για την αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών ρίχνει στο ναδίρ τη δημοτικότητα του βασιλικού οίκου.

Σε αυτό, ακούγονται ηχητικά αποσπάσματα από προσωπικές εξομολογήσεις της Νταϊάνα τα οποία φέρνουν στο φως τη θλίψη της που της προκαλούσε ο γάμος της με τον Κάρολο, διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Η Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών όταν παντρεύτηκε τον Κάρολο το 1981 αλλά ο γάμος τους δεν άντεξε πολύ καθώς η Νταϊάνα διαρκώς ένιωθε πως απειλούταν από την παρουσία της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ερωμένης του Καρόλου.

“Ήταν πολύ περίεργο το σεξ μαζί του. Το κάναμε μία φορά το πολύ στις τρεις εβδομάδες” λέει η Νταϊάνα. “Δεν νομίζω ότι ήταν τυχαίο. Συχνά έβλεπε την ερωμένη του κάθε τρεις εβδομάδες πριν παντρευτούμε” πρόσθεσε.

Στο ντοκιμαντέρ η Νταϊάνα αναφέρει μάλιστα ότι ο ίδιος ο πατέρας του συζύγου της, ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε δώσει άδεια στον γιο του να έχει εξωσυζυγική σχέση αν δεν πέρναγε καλά μέσα στο γάμο του!

Τα πλάνα του ντοκιμαντέρ βιντεοσκοπήθηκαν στο παλάτι του Κένσινγκτον το 1992 και 1993 παρουσία του καθηγητή φωνητικής της Νταϊάνα, Πίτερ Σέτελεν.

Η Νταϊάνα πέθανε στις 31 Αυγούστου του 1997. Φέτος κλείνουν 20 χρόνια από το θάνατο της -ένα δυστύχημα που παραμένει ακόμη και σήμερα ιδιαίτερα σκοτεινό και ύποπτο.

Πηγή: newsone