Η βασίλισσα Ελισάβετ επιπλήττει γραπτώς την Κέιτ Μίντλετον για το μήκος της φούστας της

677

Το τελευταίο διάστημα, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μιας και από ημέρα σε ημέρα (αν δεν έχει συμβεί ήδη) θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Έτσι, τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη «σκιά» του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος που ειδικεύεται στη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας, αποκάλυψε πρόσφατα πόσο αυστηρή είναι η βασίλισσα Ελισάβετ απέναντι στην Κέιτ Μίντλετον, την οποία φαίνεται δε διστάζει να επιπλήττει ακόμη και γραπτώς. Σε αντίθεση με τη Μέγκαν Μαρκλ στην οποία δείχνει έως και σήμερα μεγάλη ελαστικότητα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Άσλεϊ Πίρσον, ο λόγος που είναι αυστηρή η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί της είναι το γεγονός ότι κάποια στιγμή θα γίνει βασίλισσα, αφού ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ο δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η Ελισάβετ είναι αυστηρή ακόμη και με το ντύσιμο της, μιας και η Κέιτ Μίντλετον οφείλει να τηρεί αυστηρούς κανόνες.

Και δεν είναι λίγες οι φορές που η βασίλισσα τής στέλνει σημειώματα για να την επιπλήξει για τις ενδυματολογικές επιλογές της. Οι παρατηρήσεις αφορούν, συνήθως, το λάθος μήκος στις φούστες της δούκισσας ή το λάθος χρώμα στα καλσόν που επιλέγει να φορέσει σε δημόσιες εμφανίσεις της.

«Η Κέιτ Μίντλετον έχει ένα διαφορετικό σύνολο κανόνων και περιορισμών επειδή πρόκειται να γίνει βασίλισσα. Αυτή και η Μέγκαν δεν βρίσκονται στην ίδια πλευρά. Η Κέιτ Μίντλετον οφείλει να φορά τις φούστες της σε συγκεκριμένο μήκος. Η βασίλισσα φημολογείται πως συχνά στέλνει σημειώματα, αν δεν της αρέσει το μήκος ή ένα συγκεκριμένο σύνολο ή συγκεκριμένα χρώματα καλσόν», δήλωσε σε συνέντευξή της η Πίρσον.

Και όπως εξηγεί, με την Μαρκλ είναι ελαστική μιας και δεν πρόκειται ποτέ να πάρει κάποιο ανώτερο αξίωμα, από αυτό της Δούκισσας του Σάσεξ που έλαβε μετά το γάμο της με τον Χάρι.

Πηγή: newsbeast