Η Τζένιφερ Άνιστον εξηγεί γιατί δεν έχει λογαριασμό στα social media

1000

Τα social media έχουν μπει για τα καλά, στη ζωή όλων. Ακόμη και των σταρ, οι οποίοι -ο ένας μετά τον άλλον- δείχνουν να μην έχουν πρόβλημα να εκθέσουν στιγμές της καθημερινότητας τους, ακόμη και πολύ προσωπικές.

Μάλιστα, όλο και λιγοστεύουν οι διάσημοι, που δεν υποκύπτουν στη δύναμη των social media. Ανάμεσά τους και η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό, Elle εξηγεί για πρώτη φορά το λόγο που δεν έχει ανοίξει ακόμη λογαριασμό στα social media, όπως το Instagram και το Twitter.

«Προσπαθώ να διατηρώ αυτό το μικρό κύκλο ιερότητας, που είναι εντελώς δικός μου» δηλώνει χαρακτηριστικά. Κι εξηγεί λίγο παρακάτω, πως αν αρχίσει να ποστάρει φωτογραφίες με τα σκυλιά της ή με την κούπα με τον καφέ της το πρωί, είναι σα να πετάει και το τελευταίο πράγμα που είναι μόνο δικό της.

Η Τζένιφερ Άνιστον στην ίδια συνέντευξη, αναφέρθηκε και στο θέμα των παιδιών, λέγοντας πως ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει το μέλλον σε σχέση με συντρόφους και παιδιά. «Τώρα με την επιστήμη και τα θαύματα, μπορούμε να κάνουμε πράγματα σε διαφορετικό χρόνο σχέση με παλιότερα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μίλησε, όμως, και για τους δύο γάμους της με τον Μπραντ Πιτ και τον Τζάστιν Θιρού, τονίζοντας ότι και οι δύο ήταν πετυχημένοι. «Όταν οι γάμοι έληξαν, ήταν μια επιλογή που έγινε επειδή επιλέξαμε να είμαστε ευτυχείς και μερικές φορές η ευτυχία δεν υπήρχε στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας πια», εξήγησε στο περιοδικό Elle.

Πηγή: newsbeast