Τζολί-Πιτ: Μάχη για την επιμέλεια και την περιουσία- Ορίστηκε η πρώτη δίκη

628

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο παλτό της ταινίας Mr And Mrs Smith το 2005. Χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2016, μετά από έναν γάμο που κράτησε δύο χρόνια. Η σύγκρουσή τους είναι μεγάλη και μοιάζει ατελείωτη.

Για τις 4 Δεκεμβρίου ορίστηκε το πρώτο ραντεβού στη δικαστική αίθουσα για να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης της επιμέλειας των παιδιών τους.

Αν και αναφέρθηκε ότι στα τέλη του καλοκαιριού έφτασαν σε μία προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των 6 παιδιών τους και οι δυο γονείς μοιράζονται τους Μάντοξ, 17, Παξ, 14, Ζαχάρα, 13, Σάιλο, 12 και τα 10 ετών δίδυμα Νοξ και Βίβιαν, τα πράγματα τελικά αλλάζουν.

Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται ότι έχουν… καταρρεύσει και το ζευγάρι θα ζητήσει από έναν δικαστή να αποφανθεί σχετικά με τη μάχη για την επιμέλεια για τα έξι παιδιά τους, καθώς και για την κοινή περιουσία τους. Η Αντζελίνα Τζολί θέλει αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, ενώ ο Μπραντ Πιτ θέλει επιμέλεια από κοινού. Οι διάσημοι πρώην σύζυγοι έχουν καταθέσει γραπτή δήλωση, ζητώντας να τους δοθεί περιθώριο μέχρι τον προσεχή Ιούνιο να συμφωνήσουν τις λεπτομέρειες του μοιράσματος της περιουσίας με τη βοήθεια ενός συνταξιούχου δικαστή, που ειδικεύεται ως ιδιώτης πλέον σε τέτοια θέματα.

Σύμφωνα με το TMZ θα δοθεί μάχη πάνω και από την κοινή περιουσία αφού έχει αποκαλυφθεί ότι δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό.