Καίτη Ιμπροχώρη: «Από τα χέρια του Γιάννη Δαλιανίδη πέρασαν πολλοί άνθρωποι που τους έδινε λεφτά»

2033

H Καίτη Ιμπροχώρη αναφέρθηκε σε συνέντευξή της για τη φιλία της με τον Γιάννη Δαλιανίδη.

Ήσουν η αγαπημένη φίλη του αείμνηστου Γιάννη Δαλιανίδη…
Ναι, ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι, ήταν η οικογένεια μου… «Έφυγε». Είχε επί σειρά ετών πολλά προβλήματα με την υγεία του, ήταν 85 χρόνων, είχε ζήσει τη ζωή του. Μου λείπει ο Γιάννης, ιδιαίτερα τα οικογενειακά τραπέζια που κάναμε κάθε Κυριακή και μαλώναμε, γιατί είχαμε άλλες απόψεις για το θέατρο, για την τέχνη, αλλά περνάγαμε πάρα πολύ ωραία.

Ισχύει το ότι στη διαθήκη του σου άφησε όλα τα χρήματα που είχε -και ήταν πάρα πολλά-  όπως και τα πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες του;
Το έχω ακούσει αυτό… Πολλά βγαίνουν και λένε… Ο Γιάννης έβγαζε λεφτά βεβαίως και ό,τι είχε και δεν είχε τα έδινε. Ο Γιάννης λάτρευε τον πατέρα μου κι εκείνος ήταν πάντα κοντά του. Είχαν διαφορά ηλικίας και ο πατέρας μου τον είχε σαν παιδί του. Η οικογένεια του πατέρα μου ήταν πολύ μεγάλη, το «τζάκι» που λένε, της Θεσσαλονίκης. Από τα χέρια του Γιάννη πέρασαν πολλοί άνθρωποι που τους έδινε λεφτά. Πλήρωνε συνταξιούχους ηθοποιούς που δεν είχαν να ζήσουν, πλήρωνε τα σπίτια τους, έδωσε λεφτά σε ιδρύματα και δίνονται ακόμα, κάθε χρόνο ποσά από αυτά τα οποία υπάρχουν μέσα από τη διαθήκη, όπως στο «Φίλυρο», στα παιδιά στη Θεσσαλονίκη, στο «Χαρίσειο» που είναι οι γέροντες στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα σε διάφορα άλλα. Δίνονται πάρα πολλά λεφτά και θα δίνονται όσο υπάρχουν.

πηγή: Λοιπόν / gossip-tv.gr