Κλειστή το πρωί η Βάρης Κορωπίου – Τελετή για την αλλαγή ονόματος της λεωφόρου

923

Ταλαιπωρία αναμένεται για τους οδηγούς που θα θελήσουν να κυκλοφορήσουν στη Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου σήμερα καθώς αλλάζει όνομα και θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας.  H τελετή για τη μετονομασία της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου σε Λεωφόρο Ευελπίδων θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην είσοδο της Σχολής.

Από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ρυθμίσεις:

  • Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κ. Καραμανλή και,
  • Καθορισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος προς Κορωπί της Λ. Βάρης- Κορωπίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, ως λωρίδα αντίθετης κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Λ.Κ.Καραμανλή.

Σε περίπτωση που οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία/διασταυρώσεις:

  • Λ. Βάρης Κορωπίου και Λ. Αγ. Μαρίνας: Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Βάρη-Γλυφάδα μέσω της Λ. Αγ. Μαρίνας.
  • Λ. Βάρης Κορωπίου και Αναγυρούντος: Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Κορωπί μέσω των οδών Βάκχου και Βασ. Κων/νου. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.