«Μη μας πετάτε σαν λεμονόκουπες!» φώναξε ανάπηρος πολέμου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

725

 

Αντιμέτωπος με την οργή ενός ανάπηρου πολέμου βρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, την ώρα που τους χαιρετούσε μετά τη λήξη της στρατιωτικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου.

Ο ηλικιωμένος κρατώντας το χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας του είπε σε έντονο ύφος: «Μη μας πετάτε σαν λεμονόκουπες», ζητώντας η πολιτεία να μην τους εγκαταλείψει στις δύσκολες αυτές στιγμές για τη χώρα μας.

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, εκπρόσωποι κομμάτων, η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Στο μήνυμά του για την επέτειο της εθνεγερσίας, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να ορθώσουμε αρραγές μέτωπο συνευθύνης προκειμένου να αντισταθούμε επιτυχώς στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και τις νεότερες γενιές.  Για πρώτη φορά, το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά δύο μη επανδρωμένα αεροχήματα με τα κέντρα ελέγχου τους επί οχημάτων ΜΑΝ που συνόδευαν τη μηχανοκίνητη φάλαγγα των Διαβιβάσεων.