Μόνικα Λεβίνσκι: Aυτή ήταν η πιο απρόσμενη εμφάνιση στα φετινά Όσκαρ!

1454

Γράφει η Θεοδώρα Χίσκου

Στη φετινή Τελετή Απονομής Βραβείων Oscar είδαμε πολλά… Πολλές λαμπερές παρουσίες, πρόσωπα που δε χάνουν την ευκαιρία για να κάνουν μια δημόσια εμφάνιση και πρόσωπα που είχαμε να δούμε καιρό… Η Monica Lewinsky ήταν ένα απ’ αυτά.

Η Monica Lewinsky ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και φρόντισε να αφήσει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Εμφανίστηκε στο After Oscar Party του Vanity Fair -που πραγματοποιήθηκε στο Wallis Annenberg Center for the Performing Arts– πιο λαμπερή από ποτέ φορώντας ένα μαύρο φόρεμα το οποίο συνδύασε με κατακόκκινες γόβες.

Η Monica Lewinsky, η οποία έγινε γνωστή παγκοσμίως λόγω της σχέσης της με τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ, Bill Clinton έχει δηλώσει: «Το 1998 γεννήθηκε μια άλλη Monica. Μια γυναίκα την οποία αναγνώριζαν όλοι αλλά αυτοί γνώριζε ελάχιστους. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα από την αντίδραση του Τύπου. Καταστράφηκε η φήμη μου από το ίντερνετ, επέζησα όμως, το πάλεψα και στόχος μου πλέον είναι να βοηθήσω τον κόσμο που ίσως βρεθεί στο μέλλον σε παρόμοια θέση με τη δική μου».