Νέα αναβολή για το No Time to Die – Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2021

130

Οι παραγωγοί της 25ης περιπέτειας του 007 ανακοίνωσαν την τρίτη αναβολή της ταινίας λόγω κορωνοϊού, μεταφέροντάς τη συνολικά 1,5 χρόνο αργότερα από το αρχικό σχέδιο.

Στις αρχές του 2020, η αναβολή του No Time to Die ήταν το πρώτο ισχυρό σοκ για την κινηματογραφική βιομηχανία. Οι αναφορές τότε έδειχναν ως βασική αιτία της μετακίνησης τις αναμενόμενα λίγες εισπράξεις από την Κίνα, αν και λίγο καιρό μετά όλοι αντιλήφθηκαν πως το πρόβλημα της πανδημίας ήταν πλέον παγκόσμιο και δεν περιορίζονταν σε μια χώρα.

Ο Απρίλιος του 2020 έγινε λοιπόν Νοέμβριος του 2020 και αυτός με τη σειρά του Απρίλης του 2021 για να φτάσουμε στην τωρινή ανακοίνωση που στέλνει την ταινία στις 8 Οκτωβρίου.

Δεν χρειάστηκε κάποια περαιτέρω εξήγηση αυτήν τη φορά πέρα από ένα λακωνικό tweet από τον επίσημο λογαριασμό του franchise μαζί με μια προσαρμογή της αφίσας στη νέα ημερομηνία.

Παράλληλα, δεν υπάρχει πλέον το ίδιο σοκ, καθώς όλη την προηγούμενη εβδομάδα η αναβολή θεωρούνταν σχεδόν δεδομένη, κάτι που πιθανότατα θα ισχύσει και για άλλες ταινίες που θα έβγαιναν την άνοιξη όπως το A Quiet Place 2, το Black Widow και το Fast and Furious 9, από τη στιγμή που οι κινηματογράφοι στη χώρα αναμένεται να παραμείνουν κλειστοί.

Η αναβολή αυτή επίσης προσθέτει άλλο ένα μικρό επεισόδιο στο παρασκήνιο της ταινίας που είχε τα δικά της προβλήματα πριν ακόμη εμφανιστεί η πανδημία. Η αντικατάσταση του αρχικού σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ από τον Κάρι Φουκουνάγκα, αλλά και ένας τραυματισμός του Ντάνιελ Κρεγκ ήταν γεγονότα που επέφεραν καθυστέρηση στα γυρίσματα και αν δεν είχαν συμβεί πιθανότατα το φιλμ θα είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2019, προλαβαίνοντας ό,τι συνέβη αργότερα.

Πηγή: www.lifo.gr