Νέες εικόνες φρίκης από τον προσωπικό χώρο του Μάικλ Τζάκσον

6470

Λίγες ημέρες μετά τα ευρήματα των αρχών στη Neverland, στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις.

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή, οι αρχές αποκάλυψαν ότι στο σπίτι του θρύλου της ποπ είχαν βρεθεί συλλογές από φωτογραφίες και βίντεο με πορνογραφικό υλικό.

Τώρα, έρχονται στο φως εικόνες από τον προσωπικό χώρο του Τζάκσον, την κρεβατοκάμαρά του, εκεί όπου πέρασε τις τελευταίες του μέρες πριν πεθάνει.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, στο χώρο υπάρχουν δεκάδες φιαλίδια με ναρκωτικές ουσίες, ένα ματωμένο πουκάμισο, και ένας παράξενος πάγκος -“βωμός” αφιερωμένος σε μωρά στη συρταριέρα του υπνοδωματίου. Οι συγγραφείς Mark Langhorne και Matt Richard αναφέρουν με λεπτομέρειες στο βιβλίο τους “83 Minutes: The Doctor, The Damage, and the Shocking Death of Michael Jackson”, τις τελευταίες στιγμές του θρύλου της ποπ πριν φύγει από τη ζωή στις 25 Ιουνίου του 2009.

Όπως δημοσιεύει η Radar Online, οι συγγραφείς περιγράφουν λεπτομερώς πως η κρεβατοκάμαρα του Τζάκσον στην έπαυλή του στο Holmby Hills στο Λος Άντζελες, ήταν γεμάτη με δεκάδες μπουκαλάκια με χάπια, φιάλες οξυγόνου και λοιπό ιατρικό εξοπλισμό. Οι συγγραφείς σημειώνουν ότι το υπνοδωμάτιο “μύριζε απαίσια”, γιατί ο Τζάκσον είχε αρνηθεί την πρόσβαση στο δωμάτιο στις καθαρίστριες.

Είναι η πρώτη φορά που δίνονται στη δημοσιότητα οι σοκαριστικές λεπτομέρειες από τα ευρήματα της αστυνομίας αμέσως μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ.