Νότης Σφακιανάκης για ομοφυλόφιλους, πρόσφυγες και Χρυσή Αυγή

941

Ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «The 2night Show» επέμεινε  στις ακραίες απόψεις του για τους πρόσφυγες, ενώ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ψήφισε «Χρυσή Αυγή».

«Στην Κω, οι άνθρωποι που έρχονται από τη Συρία σχεδόν όλοι είναι νέοι στην ηλικία. Δεν είναι τυχαίο ότι τους φέρνουν εδώ και κάνουν αποθήκη το μαγαζί μας. Έχουν φύγει από την πατρίδα τους και είναι πολύ καλοντυμένοι, όλοι γνωρίζουν Αγγλικά και έχουν γεμάτα πορτοφόλια.Γιατί δεν ήρθαν οι Ιρακινοί, όταν έγιναν όσα έγιναν στο Ιράκ που ήταν χειρότερα από αυτά που έγιναν στη Συρία; Σίγουρα δεν μπορούν να μείνουν στη Συρία. Φύγανε οι άνθρωποι με τα παιδάκια τους, μπήκαν στις λαστιχένιες βάρκες, μέσα στη θάλασσα, φταίω εγώ; Πρώτα θα βοηθήσουμε το σπίτι μας και μετά τον γείτονα. Εγώ είμαι πρόσφυγας, είναι σκληρό να ξεριζώνεσαι από την πατρίδα σου. Εμείς ήμασταν πρόσφυγες, αυτοί δεν είναι, οικειοθελώς έφυγαν».» τόνισε ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Συνέχισε λέγοντας: «δεν φταίνε οι άνθρωποι που ξεριζώθηκαν. Είναι ριψάσπιδες. Φεύγει από τη χώρα σου όταν μπει ο εχθρός, με τον αδελφό σου θα κοιτάξεις να συμφιλιωθείς. Ο σημερινός Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Οι άνθρωποι αυτοί γεννοβολάνε, σε λίγο θα γίνει μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος».

Αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή είπε: «Όχι, δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Έχω ψηφίσει μόνο μία φορά στη ζωή μου και ψήφισα αυτούς που βάλανε στη φυλακή. Πρόσφατα δεν έβαλαν στη φυλακή ανθρώπους οι οποίοι ήταν εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό; Τι προσβολή. Πρώτα πρέπει να τα αποδείξεις και μετά να καταδικάσεις και να φυλακίσεις τους ανθρώπους. Δεν τους φυλακίζεις προκαταβολικά. Δικτατορία, φασισμός. Λένε φασίστες τους φασίστες οι φασίστες». Παράλληλα δήλωσε αντίθετος με την αποφυλάκιση του Ρουπακιά καθώς «όταν έχεις σκοτώσει έναν άνθρωπο, τότε πρέπει να μείνεις μέσα όλη σου τη ζωή».

Για το σύμφωνο συμβίωσης και την ομοφυλοφιλία είπε: «Με το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχω πρόβλημα για να διασφαλίσουν τα περιουσιακά τους. Αλλά όχι και να υιοθετήσουν, είναι αδιανόητο αυτό. Μέσα σε ένα σπίτι ομοφυλοφίλων τι θα γίνει το παιδί;», και πρόσθεσε: «Ομοφυλόφιλοι γίνονται μέσα από το lifestyle, δεν γεννιούνται. Δεν είναι φυσιολογικό. Υπάρχει το φυσιολογικό και το παρά φύσιν”, πρόσθεσε. Πάντως είπε πως αν το παιδί του ήταν ομοφυλόφιλος, δεν θα το έδιωχνε από το σπίτι: “Θα πήγαινε περίπατο η αγάπη”».

Τέλος, σχολιάζοντας τη θρησκεία και την εκκλησία τόνισε: «Πιστεύω στο πατρίς και οικογένεια. Είμαι αγνωστικιστής. Πιστεύω στην αγάπη, αλλά τον Θεό δεν τον έχω δει, δεν τον ξέρω. Η εκκλησία να ξέρεις, πρόδωσε την Ελλάδα επί τουρκοκρατίας, απέκτησε εδάφη, περιουσία. Είναι τυχαίο που έχουν περιουσία και χρυσόβουλα; Πώς στα δίνει αυτά ο κατακτητής; Το μόνο που έχει προσφέρει είναι η διαιώνιση της γλώσσας μας. Την αληθινή ελληνική γλώσσα τη διαβάζουν οι ιερείς από τα Ευαγγέλια»