Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ακολουθώντας τα χνάρια του Ανδρέα Μικρούτσικου!

1645

Γράφει η Κατερίνα Μαθιουδάκη

Μετά την ανακοίνωση ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου επανέρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, οι πρώτες κουβέντες της γνωστής παρουσιάστριας και ηθοποιού επιβεβαίωσαν τις φήμες για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού, το οποίο “έσπαγε” ρεκόρ τηλεθέασης τη δεκαετία του ’90 από το Mega Channel!

Θυμάστε το δίλημμα “Κουτί ή Kουρτίνα;” που έθετε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αλλά και τον αείμνηστο “Mr Zonk”, ο οποίος φωτογράφιζε χιουμοριστικά την “μαύρη μοίρα” του παίκτη που δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο δώρο ή χρηματικό έπαθλο; Πρόκειται για το πασίγνωστο “Μεγάλο Παζάρι” που μοίραζε απλόχερα δώρα τεράστιας αξίας στους παίκτες που συμμετείχαν, αφού κατά κύριο λόγο βασίζονταν στον παράγοντα τύχη αλλά και στο ένστικτό τους!

Το κανάλι του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι η Ντορέττα, η οποία ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού, θα παρουσιάζει από τον επόμενο μήνα το τηλεπαιχνίδι “Κάνε παζάρι”! «Αν όλα πάνε καλά, θα κάνουμε γυρίσματα τέλος του μήνα και από τον Φεβρουάριο θα βγει στον αέρα. Πρόκειται για το παλιό “Το Μεγάλο Παζάρι”, αλλά είναι λίγο διαφορετικό στο στήσιμό του. Είναι πιο προσαρμοσμένο στο σήμερα, αλλά η φιλοσοφία του είναι η ίδια» είπε χαρακτηριστικά η ίδια όταν ρωτήθηκε, σε πρόσφατες δηλώσεις της.