Γνωρίστε…το «θηριώδες» όχημα του “πλανητάρχη” Ντόναλντ Τραμπ!

2792
Γράφει ο Κώστας Λάσκαρης
admin-ajax

Μια πρώτη ματιά αρκεί για να καταλάβει κάποιος ότι δεν πρόκειται για «θηρίο» αλλά για «μεγαθήριο». Παρατηρώντας το διαπιστώνεις αμέσως ότι τα χαρακτηριστικά του, ουδεμία σχέση έχουν με αυτά των προκατόχων του. Πραγματικά η μέρα με τη νύχτα!


  • Την κατασκευή του «θηριώδους» οχήματος, που θα φιλοξενεί τον νεοεκλεγή πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ανέλαβε – η General Motors – στην οποία καταβλήθηκε το αστρονομικό ποσό των 15 εκατ. δολαρίων(!) για να δημιουργήσει το “άτρωτο” όχημα. Τον απόλυτο απροσπέλαστο “τετράτροχο” Γολιάθ.


Η Cadillac θα είναι εξοπλισμένη με «βαρύ» οπλισμό & θα διαθέτει: εκτοξευτές δακρυγόνων, πυροβόλο όπλο, ακόμη και φιάλες με αίμα (συμβατό με την ομάδα αίματος του Τράμπ). Οι πόρτες του «αλεξίσφαιρες» & «ανθεκτικές» απέναντι σε κάθε είδους… βιολογική ή χημική επίθεση.                                                                                                                                                                                               Σύμφωνα με πληροφορίες ξένων μέσων… το εξωτερικό του αυτοκινήτου θα είναι επενδυμένο με υλικά… που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή – στρατιωτικών οχημάτων – καθιστώντας τις πόρτες τόσο βαριές… που ο πρόεδρος δεν θα δύναται να τις ανοίξει από μέσα.


Η κατασκευή τους είναι τέτοια, που θα καθιστούν το όχημα ανθεκτικό, σε: σφαίρες, βόμβες κ.ο.κ.


Όσον αφορά τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, η Cadillac θα φέρει χρώματα του μαύρου και του ασημί, ακριβώς όπως και τα οχήματα προηγούμενων Αμερικανών προέδρων. Επίσης θα φέρει τους ίδιους προβολείς με παρόμοια οχήματα ενώ όλα τα τμήματα του αμαξώματος δημιουργήθηκαν… κατά παραγγελία.

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο διαθέτει: κάμερες νυκτός, συσκευή εντοπισμού GPS & σύστημα δορυφορικής επικοινωνίας.

  • Λίγα λόγια και για το «κτήνος» του Ομπάμα…

Σχετική εικόναΣε καμμιά περίπτωση δεν περνάνε απαρατήρητα και τα χαρακτηριστικά του οχήματος που χρησιμοποίησε ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.Η εν λόγω – Cadillac – που κατασκευάστηκε το 2009, διαθέτει: πόρτες πάχους 20 εκατοστών & τζάμια 13 εκατοστών, ικανά να αποτρέψουν επιθέσεις κάθε τύπου οπλισμού, βόμβες, ρουκέτες, ακόμη & πυραύλους.


Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφικό υλικό – προερχόμενο από το αρχείο του Λευκού Οίκου(White House archives) από τα οχήματα  προηγούμενων προέδρων των ΗΠΑ…


Το 'θηρίο' που βγήκε στους δρόμους το 1921 μετέφερε τον 29ο πρόεδρο Warren G. Harding

 

 

 

 

 

 

Ένα κάπως “αναιμικό” ‘οχημα – για τα σημερινά στανταρ – εμφανίστηκε στους δρόμους το 1921 & που σίγουρα η μηχανή του δεν “βρυχάται”, μετέφερε τον 29ο πρόεδρο Warren G. Harding.


 

Ένα Lincoln K-series μοντέλο“Sunshine Special” μετέφερε τον πρόεδρο Franklin D. Roosevelt (1939)

 

 

 

 

 

 Lincoln K-series μοντέλο“Sunshine Special” ανήκε στον πρόεδρο Franklin D. Roosevelt (1939)


Το Ford Super Deluxe Tudor Sedan (1946) του προέδρου Harry S. Truman

 

 

 

 

 

Πρόκειται για το Ford Super Deluxe Tudor Sedan (1946) του προέδρου Harry S. Truman


 

Από το 1961 και αργότερα μία Lincoln Continental SS-100-X μετέφερε τους προέδρους John F. Kennedy, Lyndon B. Johnson, and Richard Nixon

 

 

 

 

 

Από το 1961 & αργότερα μία Lincoln Continental SS-100-X σε αυτήν επιβιβάζοντας τους προέδρους John F. Kennedy, Lyndon B. Johnson, and Richard Nixon


 

Το όχημα του προέδρου Lyndon Johnson (1968)

 

 

 

 

Το όχημα του προέδρου Lyndon Johnson (1968)


 

H Cadillac του Ronald Reagan (1983)

 

 

 

 

Cadillac του Ronald Reagan (1983)