Ο Αλβάρο «σπάει» τη σιωπή του: Είναι μια φρικτή στιγμή, είμαι συντετριμμένος

2002
Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, πρώην, όπως όλα δείχνουν, σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση,  «σπάει την σιωπή» του και μιλά για τον χωρισμό του από τη χρυσή κληρονόμο.

«Αυτό που μπορώ να σου πω τώρα είναι ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Αγαπάω τη γυναίκα μου πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια φρικτή στιγμή. Είμαι συντετριμμένος. Πραγματικά όμως θα παλέψω με όλη μου την καρδιά και την ψυχή γι’αυτό. Για την αγάπη μου…» λέει ο Αλβάρο στην Freddo.

Χωρισμός «βόμβα»

H είδηση του χωρισμού του γνωστού ζευγαριού έσκασε σαν «βόμβα» πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Μετά από 11 χρόνια γάμου, Αθηνά και Αλβάρο τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους, με το γάμο τους να «υποφέρει».

Τρίτο πρόσωπο ή το παιδί που δεν ήρθε πίσω από το χωρισμό;

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η αιτία χωρισμού του ζευγαριού είναι τρίτο πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, η χρυσή κληρονόμος φέρεται να έπιασε τον άνδρα της επ’ αυτοφώρω με άλλη γυναίκα.

Οπως σημειώνει η ιστοσελίδα bunde.de, το συμβάν έγινε στις αρχές Μαΐου με τον Αλβάρο να ερωτοτροπεί με Ισπανίδα καλονή.

«Ο σύζυγός της δεν είναι εδώ και μέρες στο πλευρό της. Σε αγώνες που έγιναν στη Βρετάνη, στα μέσα Μαΐου, ο Ντόντα ήταν μόνος του, μαζί με την κόρη του Βιβιάν. Αλλά ακόμη και πριν από αυτό, όταν η Αθηνά Ωνάση (4-8 Μαΐου) συμμετείχε σε ένα τουρνουά στο Hamburg-Klein Flottbek, ήταν η πρώτη φορά που ο Ντόντα έλειπε από το πλευρό της γυναίκας του. Αυτό, μάλιστα, προκάλεσε τη μεγάλη έκπληξη των αναβατών που πήραν μέρος στους αγώνες – ο Ντόντα πάντα πήγαινε στο Αμβούργο!», γράφει το δημοσίευμα.

Ωστόσο, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πίσω από το χωρισμό του ζευγαριού ενδεχομένως να βρίσκεται το κεφάλειο… παιδί. Κατά ορισμένα δημοσιεύμετα η Αθηνά Ωνάση ήθελε πολύ να γίνει μητέρα, αλλά ο σύζυγός της το απέφευγε διακριτικά. Κατά άλλα ήταν η χρυσή κληρονόμος που δεν ήθελε να αποκτήσει παιδιά, φοβούμενη ότι κουβαλά «κατάρα» και θέλοντας έτσι να σταματήσει σε εκείνη η δυναστεία των Ωνάσηδων.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αθηνάς

Η Αθηνά Ωνάση την περασμένη Πέμπτη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση της μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, σε ιππικό τουρνουά στη Γαλλία, όπου όπως είναι φυσικό δεν θέλησε να δείξει κάτι για το προσωπικό γεγονός που η ίδια βιώνει. Αν και τα σημάδια και οι επιπτώσεις του χωρισμού «μίλαγαν» για πολλούς στο πρόσωπό της. Εμφανώς αδυνατισμένη και στενοχωρήμενη προσήλθε στους αγώνες που δεν μπορούσε να αποφύγει.

Η επανεμφάνιση της χρυσής κληρονόμου μετά τον χωρισμό έγινε στη Γαλλία, όπου αγωνίστηκε κανονικά, δίνοντας το μήνυμα ότι η ζωή συνεχίζεται.

Στις φωτογραφίες, η Αθηνά Ωνάση φαίνεται σκεπτική αλλά συνεχίζει με πάθος το αγαπημένο της άθλημα.

Φωτογραφία: El Mundo