Ο James Bond επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες! (+photos!)

1396

Γράφει η Θεοδώρα Χίσκου

Ο νέος James Bond, 25ος στη σειρά, επιστρέφει στις αίθουσες στα τέλη του 2018, με την Κροατία να φαντάζει το ιδανικό θέατρο για μια από τις σκηνές του επόμενου 007.

Εκτός από τις δαλματικές ακτές που χαρακτηρίζουν τη μαγική πόλη Ντουμπρόβνικ, οι αρχές της Κροατίας προσελκύουν την εταιρεία με χαμηλές φορολογικές ελαφρύνσεις κάτι που ακούγεται καλό, αφού ελπίζουν πως οι σεναριογράφοι θα τραβήξουν μια πολύ μεγαλύτερη σκήνη, ώστε να δουν την πόλη τους στο τρέιλερ της ταινίας. Οι αρχές έχουν καταφέρει να προσελκύσουν πολλές διάσημες σειρές, όπως το Game Of Thrones, Star Wars και Robin Hood. Το 1963, ο Sean Connery είχε γυρίσει σκηνές στο Ντουμπρόβνικ, συγκεκριμένα στο Ζάγκρεμπ για την ταινία «From Russia with Love» (Από τη Ρωσία με αγάπη).

Ο δήμαρχος της μαγευτικής πόλης της Δαλματίας, Andro Vlahusic, δήλωσε στον τύπο τα εξής: «Πάντα ονειρευόμουν να ξαναδώ τον James Bond στο Ντουμπρόβνικ, είναι ό,τι καλύτερο για τον κινηματογράφο. Συζητάμε αυτή τη στιγμή με την Εon, τους ιστορικούς σκηνοθέτες των ταινιών που εμπνεύστηκε ο Ιαν Φλέμινγκ».

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι πολύ πιθανό να είναι ο ήρωας της ταινίας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ονειρεύεται να επιστρέψει στη δράση.