Ο Κάρλος Σαντάνα γίνεται 70 και ετοιμάζεται για «θεϊκή σκανδαλιά»

1451

Είναι πιο διασκεδαστικό να είσαι τρελός, παρά να είσαι ένας κανονικός άνθρωπος δηλώνει ο Κάρλος Σαντάνα, που ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 70ά γενέθλια του στις 20 Ιουλίου.

Ο θρύλος της μουσικής έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ, έχει κερδίσει 10 βραβεία Grammy, έχει συνεργαστεί κι ανέβει στη σκηνή μαζί με αμέτρητους ομοτέχνους του, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΝΤΑΝΑ CARLOS SANTANA

Δηλώνει ότι δεν έχει πρόθεση να κατεβάσει ταχύτητα, επιμένοντας ότι είναι έτοιμος να κάνει τη «θεϊκή σκανδαλιά», αποφεύγοντας να γίνει ένας κανονικός άνθρωπος, ενώ θέλει να συνεχίσει να συνθέτει μουσική που αγγίζει όλες τις ηλικίες, ενδεχομένως συνεργαζόμενος με την Αντέλ και τη Μπιγιονσέ.

«Το σώμα μου μπορεί να είναι 70άρη, αλλά ακόμη είμαι ένας 7χρονος που διψά για περιπέτεια, για να κάνει τη θεϊκή σκανδαλιά», δηλώνει ο γεννημένος στο Μεξικό Αμερικανός κιθαρίστας. «Είναι τόσο υπέροχη η θεϊκή σκανδαλιά, η χαριτωμένη τρέλα. Οι κανονικοί άνθρωποι είναι βαρετοί και προβλέψιμοι γι αυτό αποφεύγω όσον το δυνατόν περισσότερο να γίνω όπως όλος ο κόσμος, γιατί είναι πιο διασκεδαστικό να είσαι τρελός, να πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις το αδύνατο», τονίζει.

Πηγή: newsbeast