Ο “Λάκης” εμφανίζεται στον Ιανό με… «λόγια διάθεση» (3 & 4 Φεβρουαρίου)!

1194

Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 21:30…

 

Ο Λάκης Παπαδόπουλος & οι συνεργάτες του ανεβαίνουν – στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ & παρουσιάζουν το τεράστιο έργο του δημιουργού από μια καινούρια σκοπιά. Ένα αμιγώς ακουστικό πρόγραμμα – με Λάκη Παπαδόπουλο – στην πιο «λόγια» εκδοχή του. Με πολλά τραγούδια κι εξίσου περισσότερα λόγια!


Κομμάτια που… δεν τους έχει αφιερώσει όσα παιξίματα τους αξίζουν, που τα ζητούν οι ακροατές & φίλοι & που επιτέλους θα ακουστούν όπως τους πρέπει…!


Η ποιότητα, η ευρηματικότητα, η χαρούμενη διάθεση και το χιούμορ εναλλάσσονται με δεξιοτεχνικό τρόπο σε ένα δυνατό δίωρο πρόγραμμα εκπλήξεων και καλής μουσικής.

1

Ο Λάκης Παπαδόπουλος… είναι αναμφίβολα ένας ζωντανός θρύλος του Ελληνόφωνου Rock αλλά και ένας χαρισματικός συνθέτης. Εκτός από τους δικούς του προσωπικούς δίσκους υπογράφει την μουσική και τους στίχους σε πολλές δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών.

 

Παρασκευή 3 & το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου…


… ο λόγιος Λάκης, εμφανίζεται στον Ιανό με λόγια διάθεση. Ενώ δε λείψουν φυσικά και οι διαχρονικές, αγαπημένες του επιτυχίες, αλλά και οι τελευταίες του δουλειές. Μαζί του επί σκηνής θα είναι: η Ευδοκία Ράπτη (τραγουδίστρια), ο Παναγιώτης Αυγερινός (κιθάρα & τραγούδι) και ο Κώστας Αναδιώτης νορχήστρωση & πιάνο).

 

  • Πληροφορίες 

    IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα

    Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟ – Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr