Ο Μέριλιν Μάνσον έδιωξε τον μπασίστα του μετά από καταγγελία για βιασμό

624

Την… άγουσα πήρε ο επί 25ετία μπασίστας της μπάντας του Μέριλιν Μάνσον, «Τουίγκι Ραμίρεζ», μετά από κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Η Τζέσικα Άνταμς, τραγουδίστρια του gothic rock συγκροτήματος Jack Off Jill σε ανάρτησή της στο Facebook νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, κατηγόρησε τον Ραμίρεζ (σσ. Τζόρντι Γουάιτ το πραγματικό του όνομα), με τον οποίο είχαν ερωτική σχέση για ένα χρονικό διάστημα τη δεκαετία του ’90, ότι προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και ότι τη βίασε.

«Με έριξε στο πάτωμα με το χέρι του περασμένο γύρω από το λαιμό μου. Είπα ΟΧΙ, είπα ΟΧΙ. Με βίασε ένας άνθρωπος που αγαπούσα», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Ο Μέριλιν Μάνσον σε ανακοίνωσή του έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Ραμπίρεζ γράφοντας: «Αποφάσισα να χωρίσω τους δρόμους μου με τον Τζόρντι Γουάιτ ως μέλος των Marilyn Manson. Θα αντικατασταθεί για την επόμενη περιοδεία. Τού εύοχμαι καλή τύχη». Σε άλλη ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι «είναι μία πολύ λυπηρή ημέρα».

«Δεν γνώριζα τόποτα για όλα αυτά μέχρι σήμερα και είμαι πολύ θλιμμένος για όσα πέρασε η Τζέσικα», έγραψε ο Μάνσον αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τις κατηγορίες για τον συνεργάτη του

Ο Γουάιτ δεν συμμετείχε στο νέο δίσκο του Marilyn Manson «Heaven Upside Down», ωστόσο έχει βάλει την υπογραφή του στιχουργικά σε μεγάλες του επιτυχίες και ήταν μέλος της μπάντας. Ο ίδιος δεν έχει σχολιάσει τις κατηγορίες.

Πηγή: prwtothema