Ο Πέτρος Ξεκούκης σε μια guest εμφάνιση στο… “Mην αρχίζεις τη μουρμούρα” (+photos!)

1621

Με εμφάνιση έκπληξη στη χιουμοριστική σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” θα ξεκινήσει η εβδομάδα. (Δευτέρα 6 Μαρτίου και Τρίτη 7 Μαρτίου – επεισόδιο 39 και 40 αντίστοιχα, στις 21:00).

Ο αγαπητός & ταλαντούχος ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης θα κάνει μια από τις σπάνιες guest εμφανίσεις του στην επιτυχημένη & χιουμοριστική σειρά & δηλώνει, μεταξύ άλλων, στην Espressο ότι ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) & η Βούλα (Ελένη Κοκκίδου) του θυμίζουν τους… γονείς του!

elenh-kokkidoy-antwnhs-antwnioy-petros-ksekoykhs - new

Ο σύντεκνος Μανώλης (Πέτρος Ξεκούκης) εισβάλλει αιφνίδια στη ζωή του ζευγαριού αυτή τη Δευτέρα & ο Μηνάς ανακαλύπτει επιτέλους έναν άνθρωπο με απόψεις που συγκλίνουν απόλυτα με τις δικές του. Η Βούλα βέβαια, έχει πάντα άλλη άποψη για τα πράγματα…

elenh-kokkidoy-petros-ksekoykhs-antwnhs-antwnioy«Παρακολουθώ το σίριαλ τις Δευτέρες, που δεν έχουμε θέατρο και χαλαρώνω με την οικογένειά μου. Μου αρέσει πολύ. Το έβλεπα από τότε που έπαιζε και ο Πάνος Βλάχος. Μάλιστα, το αγαπημένο μου ζευγάρι ήταν πάντοτε ο Μηνάς και η Βούλα και έτυχε να μου προτείνουν να κάνω guest στη δική τους ιστορία. Ήταν τρομερή συγκυρία…» μας λέει ο Πέτρος Ξεκούκης.