Οι Metallica…σιγοψυθιρίζουν το «Enter Sadman» σε σούπερ μάρκετ!

1193

Γράφει ο Κώστας Λάσκαρης

 

O James Hetfield, ο Lars Ulrich, ο Kirk Hammett και ο Robert Trujillo, των Metallica, είπαν να αφήσουν για λίγο τα stages και τις ξέφρενες live συναυλίες του, όπου τα ντεσιμπέλ “χτυπάνε κόκκινο” & να καλμάρουν κάνοντας έναν ήρεμο περίπατο στους πολύβοους δρόμους του πάντα ”λαμπερού” Χόλιγουντ, συνοδευόμενοι από τις κάμερες της εκπομπής «Billy on the Street» του Billy Eichner.

Τα βήματά τους τους οδήγησαν σε ένα συνοικιακό σούπερ μάρκετ, όπου τους αναγνώρισε ένας υπάλληλος στο τμήμα του κρεοπωλείου, προφανώς φανατικός θαυμαστής τους, με τον οποίο…”σιγοτραγούδησαν” μαζί τη μεγάλη τους επιτυχία «Enter Sadman».

Περισσότερο “μέταλλο” και… πόνο από τους Metallica  έδωσε ο εν λόγω υπάλληλος, ο οποίος όχι μόνον “ροκάρει” άλλα το πάθος του για την αγαπημένη του πάντα ήταν τέτοιο που στην κυριολεξία εκστασιάστηκε.

Λογικό…

αν έχεις τους “θεούς της rock” μπροστά σου, όσο “ατσάλινη αυτοσυγκράτηση” να έχεις… όσο “σιδηρά πειθαρχία” και αν σε διακρίνει, στη θέα των “Metallica”… λυγίζεις.

Βέβαια, ο συγκεκριμένος, όπως θα παρακολουθήσετε, υπερβάλλει…λιγάκι, κλέβοντας με τον δικό του… ιδιαίτερο τρόπο την παράσταση αλλά και την…γαλήνη των έκπληκτων πελατών… που έμειναν με το στόμα ανοικτό και με τα αυτιά… “ερμητικά” κλειστά.

Απολαύστε το…

 

https://www.youtube.com/watch?v=cuZINWpHqew