Παντρεμένη με γυναίκα ήταν η Άμπερ Χερντ; Έξαλλος ο Τζόνι Ντεπ!

4927

To μοντέλο Κάρα Ντελεβίν «δείχνουν» διεθνή δημοσιεύματα ως τον σημαντικότερο λόγο που προκάλεσε το διαζύγιο του Τζόνι Ντέπ και της Άμπερ Χερντ. Η «Mirror» από την άλλη , αναφέρει ότι η Χερντ ήταν δίγαμη, είχε παντρευτεί με την Τάισα Βαν Ρι το 2011.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο διάσημος ηθοποιός φοβόταν ότι η σύζυγός του είχε σχέσεις με το νεαρό μοντέλο. Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι σε κάποια στιγμή ο Ντεπ φώναξε στην ηθοποιό ότι «με κάνεις ρεζίλι» καθώς υποπτευόταν ότι η Χερντ είχε έρθει σε πολύ στενές επαφές με το 23χρονο μοντέλο από τη Βρετανία. Οι υποψίες του Ντεπ έγιναν εντονότερες στο τέλος του 2014 όταν οι δύο γυναίκες έκαναν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις. «Η Άμπερ και η Κάρα συνήθιζαν να διασκεδάζουν σχυνά μαζί και δεν έκρυβαν ότι έτρεφαν συναισθήματα η μια για την άλλη» λέει άνθρωπος που ξέρει πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τη «Mirror», η Άμπερ Χερντ θεωρούσε τον εαυτό της παντρεμένη με την Τάισα Βαν Ρι. Αν και τότε ο γάμος ομοφυλοφίλων δεν ήταν νόμιμος, το ζευγάρι έκανε τα πάντα για να δείχνει όσο τον δυνατόν νομιμότερος, με την Άμπερντ να αλλάζει και το επίθετό της. Το ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ πραγματοποίησε ιδιωτική τελετή το 2011 στη Νέα Υόρκη, ζητώντας από τους λιγοστούς προσκεκλημένους να κρατήσουν το γεγονός επτασφράγιστο μυστικό. Η Άμπερ, όπως σημειώνει η «Mirror», δεν χρειάστηκε να πάρει διαζύγιο από την Ταίσα, εξαιτίας της μη νομιμότητας της τελετής.